x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby Sailingul nu mai e doar un vis! De ce să te înscrii la școala nautică dacă nu ai barcă?

Sailingul nu mai e doar un vis! De ce să te înscrii la școala nautică dacă nu ai barcă?

19 Apr 2022   •   17:06
Sailingul nu mai e doar un vis! De ce să te înscrii la școala nautică dacă nu ai barcă?

Sunt zile în care visezi cu ochii deschiși la vacanțe departe de tumultul orașului, cu o atmosferă ”altfel”, diferit de tot ce ai experimentat până acum? Atunci nu mai amâna! Înscrie-te la școala nautică și pregătește-te să trăiești o experiență care îți va provoca spiritul și simțurile la o intensitate pe care nu ai mai trăit-o până acum!

SetSail.ro îți oferă posibilitatea de a pleca pe mare la cârma ambarcațiunii, conducându-ți familia și prietenii departe de zgomotul și stresul urban! Scoala nautica îți oferă o gamă variată de cursuri și posibilități infinite de a te bucura de navigație. Inscrierea în cadrul cursurilor de navigație SetSail nu înseamnă numai obținerea permisului de barcă, ci mult mai mult decât atât.

 

3 motive să te înscrii la școala nautică, chiar dacă nu ai barcă:

 

SetSail.ro îți oferă posibilitatea de a te bucura de tot ce înseamnă sailing chiar dacă nu ai o barcă personală. Acum, navigația a ajuns să fie accesibilă chiar și persoanelor care nu dețin o ambarcațiune proprie, ci au doar permis de barcă.

 

Odată înscris în cadrul cursurilor de yachting SetSail, vei păși într-un univers complet nou. Barca va rămâne doar motivul incipient al noii tale vieți și cadrul de desfășurare al celor mai inedite și memorabile concedii. Dincolo de permisul de barcă și barca în sine, vei câștiga:

 

  • Relații interumane - Vei avea posibilitatea nu doar să înveți să navighezi pe mare, date și noțiuni tehnice, ci vei câștiga o comunitate de prieteni.
  • Concedii în larg- îți vei putea programa concediile pe mare, în țară sau străinătate. Odată ce vei obține permisul de barcă, vei putea închiria barca și vei putea pleca pe mare alături de persoanele dragi. Voi și marea! Departe de tumultul orașului, de stresul cotidian! Voi, marea, pescărușii, vântul și valurile! Timpul nu se va mai măsura în ore și minute, în proiecte și mailuri nesfârșite, ci timpul va fi măsurat în adieri de vânt, viteza valurilor, forma și culoare norilor!
  • Expediții pe mare - Școala nautică îți oferă nu doar posibilitatea obținerii permisului de barcă, ci te va provoca și îți va incita pofta de aventură. Astfel, vei putea merge în expediții pe mare cu instructorii SetSail. Vei avea oportunitatea de a pleca în expediții cu școala sau expediții cu flota și să trăiești experiențe pe care nici măcar nu ți le-ai fi imaginat. Vei avea posibilitatea de a naviga pe mare, de a cunoaște oameni în diferite porturi, simpli pasionați de navigație sau profesioniști cu experiență îndelungată în domeniu. Școala de yachting SetSail deține o flotă performantă de veliere școală. La antrenamentele practice, cursanții au ocazia și bucuria de a naviga pe velierele performance-cruiser din flotă.

 

Intră pe site, consultă oferta completă de cursuri și înscrie-te pentru obținerea permisului de barcă simplu și ușor! Vei deveni skipper în 3 pași! Școala nautică îți oferă permisul către îndeplinirea visului de a deveni skipper și de a naviga pe mare singur sau împreună cu profesioniștii din cadrul clubului. Indiferent de opțiune, vei avea garantată o vacanță dincolo de așteptări, plină de momente de relaxare și amintiri de neuitat, create în largul Mării Negre sau în apele oricărei mări.

×