x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby Talismanul fericirii: Cum poti atrage energii pozitive in casa!

Talismanul fericirii: Cum poti atrage energii pozitive in casa!

29 Mai 2018   •   13:05
Talismanul fericirii: Cum poti atrage energii pozitive in casa!

Conform diferitelor teorii, intreaga lume este strabatuta de numeroase fluxuri de energie, de la electromagnetica, la bioenergie. Pornind de aici, multi ofera sfaturi despre ce trebuie facut pentru ca norocul si succesul sa va insoteasca mereu.

Monede

In special cele vechi, poate chiar de colectie. Si care nu au fost de nimeni folosite o buna perioada de timp. Numai asa ele devin un puternic magnet pentru noroc, in special in plan financiar. In orice caz, aceste monede trebuie sa fie mereu aproape de dumneavoastra.

Bijuterii

Inele, cercei, bratari - toate pot atrage succesul. Sunt insa cateva conditii. In primul rand, trebuie sa fie cate doua, confectionate din metale, inclusiv pretioase. Simetria joaca un rol major sau o forma extrem de complicata. Se pot pastra nu departe de locul unde dormiti.

Plantele

Cele folositoare din punct de vedere bioenergetic, se impart in doua categorii: talismane si magneti. Primele nu permit energiilor negative sa patrunda in interior si, de aceea, trebuie amplasate pe pervazul ferestrelor. In general, este vorba de plante cu tepi. De orice fel, nu numai cactusi. Cu magnetii e ceva mai complicat, pentru ca fiecare planta atrage ceva anume. Sunt, totusi, cateva principii comune: trebuie sa infloreasca si sa fie acolo unde petreceti cea mai mare parte a timpului.

Miere

Este considerata un puternic magnet, care atrage norocul. Nu trebuie neaparat consumata. E suficient ca, undeva in casa, sa exista un borcan cu miere. Atentie insa, trebuie sa fie miere naturala.

Apa pura

Chiar si apa obisnuita poate deveni un magnet pentru succes. Conditia este sa provina dintr-o sursa naturala - rau sau fantana. Cea imbuteliata, indiferent de provenienta, sau apa de la chiuveta este mai putin eficient din acest punct de vedere. In pus, apa curata trebuie turnata intr-un vas de sticla transparenta, fara desene sau alte semne.

×