x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Iuliana Tudor și fiul ei, Tudor, au donat cei 7.500 de lei câștigați la “Aici eu sunt vedeta” unei mame grav bolnave

Iuliana Tudor și fiul ei, Tudor, au donat cei 7.500 de lei câștigați la “Aici eu sunt vedeta” unei mame grav bolnave

de Iuliana Tudor    |    13 Apr 2018   •   13:21
Iuliana Tudor și fiul ei, Tudor, au donat cei 7.500 de lei câștigați  la “Aici eu sunt vedeta” unei mame grav bolnave

Iuliana Tudor și fiul ei, Tudor (7 ani), au câștigat aseară cea de-a cincea ediție a show-ului “Aici eu sunt vedeta”, iar banii obținuți ca premiu, 7.500 de lei, i-au donat unei mame a doi copii, care este grav bolnavă.

În urma amuzantelor probe pe care le-au avut de trecut, prezentatoarea de televiziune și fiul ei au demonstrat că se cunosc foarte bine unul pe celălalt. Însă nici ceilalți invitați nu s-au lăsat mai prejos, pentru că remarcabil s-au descurcat atât prezentatoarea TV Roxana Ciuhulescu și fiica ei, Ana (9 ani), cât și actrița Medeea Marinescu și fiul ei cel mare, Luca (8 ani și jumătate). S-au dezvăluit secrete, s-au făcut mărturisiri neașteptate, s-au povestit întâmplări haioase, s-au dat din casă obiceiuri surprinzătoare. Toate acestea într-o nouă și amuzantă ediție a show-ului cu părinți celebri și copiii lor simpatici prezentată de Cosmin Seleși.

Așadar, joi seara, am aflat de la Ana, că celebra ei mamă, Roxana Ciuhulescu, obișnuiește să dea buzna la frigider, în toiul nopții, ca să mănânce... parizer, că deși a condus mașini de curse, camioane cu remorcă, ba chiar un elicopter, și a zburat cu MIG-ul, se teme să urce în lift, pentru că este claustrofobă, că nu se pricepe la gătit și că în copilărie era o bătăușă.

Luca a spus despre mama sa, Medeea Marinescu, că atunci când este stresată își rupe pielițele de la unghii, că obișnuiește să se joace pe telefon și că nu dorește sub nici o formă, în ciuda insistențelor, să-i cumpere cățelul dorit, un pui de husky. Cum mami este actriță, tata director de imagine, bunicul director de imagine, bunica machioză și o mătușă scenograf, nu a surprins pe nimeni când Luca i-a mărturisit prezentatorului Cosmin Seleși că vrea să se facă actor.

De la Tudor am aflat că mami, Iuliana Tudor, joacă deseori fotbal cu el în casă, atunci când tati este la serviciu, că uneori își “gonește” tatăl în camera de oaspeți, pentru ca el să poată dormi cu mami, că aceasta umple dulapurile din casă, inclusiv pe ale lor, cu rochiile ei și că, în familie, mama este cea romantică.

Invitații speciali ai ediției au fost prezentatorul de știri Valentin Butnaru și mama sa, aceasta fiind la prima apariție într-o emisiune de televiziune. Mama lui Valentin a povestit că băiatul său era extrem de cochet când era copil și că îi plăcea să poarte haine foarte elegante. Valentin, care în prezent este și unul dintre cei mai apreciați antrenori de squash din țară, făcea însă și “nebunii”. De exemplu, la 12 ani, a încercat să-i vopsească părul unui prieten, la cererea acestuia, însă a încurcat tubul de vopsea cu un altul de cremă de ghete.

Ce alte vedete au acceptat invitația să vină alături de copiii lor în cel mai sincer show al momentului, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 19 aprilie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Aici eu sunt vedeta”, prezentată de Cosmin Seleși.

×