x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber „iUmor”, „Bravo România” și „Insula Iubirii”, gata de lansare

„iUmor”, „Bravo România” și „Insula Iubirii”, gata de lansare

28 Mar 2016   •   16:09
„iUmor”, „Bravo România” și „Insula Iubirii”, gata de lansare

Antena 1 are, în această primăvară, cea mai bogată grilă de programe din toate timpurile. Şapte producţii noi sunt sau urmează să intre în perioada imediat următoare pe post, fiecare dintre ele, până acum, obţinând rezultate de audienţă excelente.

Trei mari emisiuni urmează să fie lansate în curând, astfel: pe 3 aprilie, iUmor, show cu un premiu de 20 000 de euro, care îi are în juriu pe Cheloo, Mihai Bendeac şi Delia, iar drept prezentatori pe Şerban Copoț şi Andrei Ştefănescu. Pe 5 aprilie, este programată prima emisiune din super show-ul „Bravo, România!”, care are marele premiu de 20 000 de euro, dar, la fiecare ediţie, echipa câştigătoare primeşte 5000 de euro. Juriul de la „Bravo, România!” este format din Răzvan şi Dani, Mihai Petre şi Mirabela Dauer, iar show-ul este prezentat de Diana Munteanu şi Liviu Vârciu. Tot în această primăvară Antena 1 urmează să difuzeze cel de-al doilea sezon din reality-show-ul „Insula Iubirii”, prezentat de Radu Vălcan.

 

„Investiţiile în producţiile Antena 1 în această primăvară sunt în creştere, cifrele sunt cu 20% mai mari comparativ cu aceeaşi perioada a anului trecut, astfel că vorbim de cifre cu şase zerouri. Suntem televiziunea de divertisment care oferă românilor cele mai noi show-uri la nivel internaţional, ca de exemplu Chefi la Cuţite, dar pune mare preţ şi pe producţiile bazate pe idei locale, În Puii Mei, Next Star, iUmor fiind cele mai bune exemple în acest sens. Sperăm că fiecare dintre aceste lansări să fie bine primită de către publicul nostru”, a declarat Isabella Carmu, Channel Manager Antena 1.

 

×