x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurații aduc gustul propriei copilării la „Chefi la cuțite”

Jurații aduc gustul propriei copilării la „Chefi la cuțite”

24 Mai 2016   •   20:10
Jurații aduc gustul propriei copilării la „Chefi la cuțite”
Sursa foto: Gabriela Arsenie

Seara de luni la „Chefi la cuțite” are gust de copilărie. Asta pentru că chefii primesc misiunea de a se confrunta în farfurii în care să așeze cu multă măiestrie gustul propriei copilării. Ce îi amintește lui Scărlătescu de perioada când era copil? Ce mâncare îi plăcea lui Dumitrescu cel mai mult? Cu ce preparat se simțea Bontea răsfățat? Acestea sunt alegerile pe care cei trei chefi trebuie să le facă la proba confruntării pentru echipele lor. Fiecare dintre cele trei echipe va trebui să gătească preparatul care îi amin­tește chef-ului lor de copilărie.

Echipa roșie, coordonată de chef Scărlătescu, se va plia pe amintirile acestuia de la malul mării, locul său natal, și va avea de pregătit calcan. Pentru cei care copilăresc cu mirosul mării în nări și nisipul uscat pe picioare, mâncarea preferată are și ea gust de mare. Tocmai de aceea chef Scărlătescu va alege pentru echipa sa un preparat care are la bază acest pește. Pentru chef Bontea, alegerea a fost un preparat cu care toți suntem obișnuiți și cu care multe bunici ne-au răsfățat: musaca. Juratul povestește că acesta este unul dintre felurile sale favorite, iar soția sa obișnuitește să i-l gătească foarte des și foarte bine. Chef Dumitrescu va avea o alegere pe cât de simplă, pe atât de plină de parfum de copilărie: tăieței cu pesmet și zahăr, o combinație care îi trezește unele dintre cele mai frumoase amintiri din copilărie.

Cum se vor descurca cele trei echipe, cine va intra la duel, ce surprize îi așteaptă pe concurenți în platoul jurizării, dar și cine va pleca acasă, telespectatorii Antena 1 vor afla luni, 23 mai, de la 20.30, într-o nouă ediție „Chefi la cuțite”

×