x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV America Express, lider de audiență Diseară, concurenții muncesc din greu într-o mină din Anzii Columbiei pentru prima imunitate a sezonului

America Express, lider de audiență Diseară, concurenții muncesc din greu într-o mină din Anzii Columbiei pentru prima imunitate a sezonului

de Redacția Jurnalul    |    23 Oct 2023   •   16:26
America Express, lider de audiență  Diseară, concurenții muncesc din greu într-o mină din Anzii Columbiei  pentru prima imunitate a sezonului

Ieri seară, în cea de-a doua ediție a celui mai dur reality show din România, America Express – Drumul Soarelui, s-a desfășurat primul joc pentru amuletă și Joker, câștigat de echipa formată din Alexia și Aris Eram. În această seară, cursa continuă cu provocări din ce în ce în mai dificile pentru concurenți: urmează lupta pentru prima imunitate a acestui sezon.

Difuzată de Antena 1 în intervalul 20:59 – 00:35, a doua ediție America Express a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. Astfel, reality show-ul a obținut, pe tronsonul publicului urban cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, o audiență medie de 6.7 puncte de rating și o cotă de piață de 24.5%, în timp ce următorul clasat, Pro Tv, înregistra 5.4 puncte de rating și o cotă de piață de 19.9%. Și la orașe, emisiunea a fost prima opțiune a telespectatorilor, cu 5.8 puncte de rating și 18.4% cotă de piață, Pro Tv situându-se pe locul secund, cu 4.7 puncte de rating și 14.8% cotă de piață. La nivel național, America Express a ocupat primul loc în topul audiențelor, cu 5.1 puncte de rating și 16.6% cotă de piață, Pro Tv situându-se pe locul secund, cu 4.7 puncte de rating și 15.4% cotă de piață. În minutul de aur 21:46, emisiunea a fost urmărită de aproape 1,4 milioane de telespectatori.

          Ieri seară, concurenții au dat de urma rucsacurilor America Express după încă o bucată istovitoare de drum și o porție considerabilă de efort. Iar locul în care le-au găsit a fost unul inspirat de istoria controversată a zonei – rucsacurile se aflau îngropate pe un deal din Medellin, asemenea comorilor ascunse de Pablo Escobar, îngropate pentru a nu fi confiscate de autorități. Cu această misiune bifată, echipele au pornit spre Irina Fodor, primii clasați intrând la cel dintâi joc pentru amuletă și Joker al acestui sezon. Câștigătorii serii au fost Alexia și Aris Eram, după o întrecere cu echipa formată din Laura Giurcanu și Sânziana Negru, de-o parte, și Giulia și Vlad Huidu, de cealaltă.

          În cea de-a treia ediție America Express, echipele au în față o miză extrem de importanta: prima imunitate de pe Drumul Soarelui. Pentru a o câștiga, trebuie să îndeplinească mai multe misiuni, iar una dintre ele a început chiar în ediția de ieri: concurenții trebuie să adune mai multe obiecte în gentile tradiționale purtate de paisa, așa cum se numesc locuitorii din zona columbiană Antioquia. Restul misiunilor urmează în această seară, iar una dintre ele va testa rezistența fizică a competitorilor. Echipele vor munci din greu într-o mină din Anzii Cordilieri pentru prima imunitate a sezonului.

          Concurenții vor avea de îndeplinit cele mai grele munci din mină, de la sortarea cărbunilor la măcinarea lor și umplerea mai multor saci. ”A fost foarte greu. În toate antrenamentele la sală din viața mea, nu mi-a fost niciodată atât de greu”, a declarat Sânziana Negru. ”Am mai fost și supravegheați la această probă. N-am avut la nicio teză din viața mea o profesoară care să stea așa cu ochii pe mine”, a povestit cu umor George Tănase. ”Am muncit în nămol pe o pantă de vreo 20-30 de metri, a fost un chin să terminăm această misiune”, a spus Romică Țociu. Orice efort merită, însă, în numele imunității, care va feri echipa câștigătoare de eliminare, aducându-i totodată confortul deplin al odihnei într-o cameră de hotel. Care va fi prima echipă imună a celui de-al șaselea sezon America Express telespectatorii vor afla în ediția reality show-ului difuzată de Antena 1 și pe AntenaPLAY în această seară, de la 20:30.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

Sursa: Kantar Media            

Copyright: ARMADATA S.R.L.                     

Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group                     

Analiza este făcută pe target-urile 21-54 Urban, Urban și Național

Perioada 22 octombrie 2023

 

×
Subiecte în articol: America Express Alexia Eram Aris Eram