x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Ana Morodan și Teleșpan câştigã imunitatea în Asia Express

Ana Morodan și Teleșpan câştigã imunitatea în Asia Express

12 Feb 2019   •   12:03
Ana Morodan și Teleșpan câştigã imunitatea în Asia Express

Cursa prin Sri Lanka a continuat aseară, pe Antena 1, cu alte trei probe de foc, în care concurenții sezonului 2 Asia Express s-au întrecut într-un traseu de 146 de kilometri pentru a-și păstra locul în competiție. Șerban Copoț și Cosmin Seleși au fost primii care au trecut linia de sosire duminică seară, motiv pentru care și-au asigurat imunitatea și nu au mai participat în etapa de luni. Opt echipe s-au luptat pentru un al doilea statut privilegiat, care le oferea garanția de a rămâne în concurs, dar și avantajul de a beneficia, precum Șerban și Cosmin, de cazare, mâncare și transport în tot acest timp. După o cursă din care ghinionul și accidentările nu au lipsit, Ana Morodan și Teleșpan au fost cei care au pășit primii pe covor, în fața Ginei Pistol, câștigând imunitate și șansa de a savura peisajele din Sri Lanka.

Luni seară, vedetele au început cursa de la Stânca Leului. Pentru a ieși din parc, aceștia au fost nevoiți să ajungă la steagul Asia Express doar împreună cu un turist a cărui naționalitate au tras-o la sorți. Deși nu le-a fost ușor să convingă străinii să se abată de la traseul lor pentru a-i ajuta, cele mai multe echipe s-au descurcat fără probleme. Următoarea misiune a avut loc în cea mai mare piață de fructe din Dambula, iar rapiditatea concurenților a cântărit foarte mult în această provocare. Fiecare echipă a fost nevoită să facă rost de fructe exotice, cu bunăvoința vânzătorilor, pentru a le căra mai apoi spre următorul punct de control, acolo unde doar primele trei echipe ajunse aveau să participe la Proba Amuletei. Rucsacurile grele și căldura insuportabilă i-au făcut pe mulți dintre ei să cedeze: ”Rucsacul devenea din ce în ce mai greu cu fiecare pas pe care îl făceam.”, a afirmat Bianca Drăgușanu.

Proba Amuletei s-a dat la orfelinatul de elefanți, acolo unde Bogdan și Cocuța, Ana Morodan și Teleșpan și Anca Sigartău și Teodor s-au întrecut pentru 1000 de Euro și un avantaj în cursă. Cei șase au luat parte la o provocare inedită: în vreme ce trei concurenți au spălat excremente de elefant pentru a obține fibra din care se face hârtia, ceilalți trei au susținut un scripete, care devenea din ce în ce mai greu. Deși Ana Morodan și Teleșpan au fost primii care au ieșit din cursă, au avut dreptul de a încurca o altă echipă. În final, Bogdan și Cocuța au adjudecat cea de-a doua amuletă pusă în joc în cel de-al doilea sezon: „Acesta ni se pare nouă bonusul cel mai mare, să putem participa în acest joc.”, au afirmat aceștia.

Ultima probă a serii a fost una a dexterității. În Kandy, fosta capitală a statului, concurenții au avut de învățat un dans de la Curtea Regală, pe care l-au susținut în fața unui jurat. Dacă pentru Bogdan și Cocuța, coregrafi, misiunea a fost una foarte ușoară, pentru restul concurenților s-a dovedit a fi și o probă a răbdării. În cele din urmă, toate echipele au reușit să treacă peste ultimul test al zilei și au pornit spre punctul de control. Ediția de luni seară a fost una în care accidentele, micile neînțelegeri între coechipieri, căldura insuportabilă și aglomerația dintr-un oraș necunoscut și-au pus amprenta: ”Semnul cel mai mare din călătoria asta este că miracolele și lucrurile bune se întâmplă și nu trebuie să te lași copleșit de momentele grele., afirma Paul Ipate la finalul serii, după două ore în care au căutat cazare.

Concurenții intră diseară în cursa pentru ultima șansă

În urma zilei de luni, Ana Morodan și Teleșpan s-au clasat pe primul loc, motiv pentru care astăzi se vor alătura echipei formate din Șerban Copoț și Cosmin Seleși. Cei patru beneficiază de imunitate, cazare, transport și certitudinea că pentru ei, Asia Express continuă, căci nu pot fi nominalizați în cursa pentru ultima șansă. Celălalte șapte echipe sunt în pericol, iar diseară, de la 20:00, pe Antena 1, telespectatorii vor afla care sunt vedetele ce riscă eliminarea.

Conform regulamentului, ultimele două echipe care au ajuns luni seară la punctul de control se vor califica automat în cursa pentru ultima șansă. Asta nu este tot, căci o a treia echipă, nominalizată de toți cei aflați în joc, se va alătura acestui joc: ”Noi ne dorim să fim într-o competiție faină, nu să eliminăm concurenții puternici., va spune Jojo înainte să voteze. Strategiile vor lua contur în această seară, când fiecare concurent va avea o tactică precisă pentru a-și păstra locul în competiție.

 Astfel, după nominalizare, trei cupluri de vedete se vor aventura în această seară într-o cursă a tensiunii și a imprevizibilului, luptând pentru a rămâne în cursa Asia Express – Drumul Elefantului. Urmează o seară întreagă de misiuni și plicuri cu indicații, însă echipele vor primi indiciile rând pe rând, doar după ce îndeplinesc provocările date. La finalul serii, clasamentul final al ultimului punct de control va stabili care dintre cele trei echipe ar putea părăsi competiția, în funcție de culoarea elefantului din cutia securizată. Roșu implică eliminarea imediată, în vreme ce verdele îi ajută pe ultimii clasați să rămână în joc, însă cu un handicap pentru următoarea etapă.

Care sunt cele trei echipe care vor participa diseară în cursa pentru ultima șansă, prin ce provocări vor trece aceștia și ce vedete se vor clasa pe ultimul lor după un traseu extrem de tensionat prin Sri Lanka, telespectatorii Antena 1 pot vedea de la 20:00, într-o nouă ediție a celui mai dur reality show.

×
Subiecte în articol: Asia Express