x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Anamaria Prodan, despre locul din casã în care nu intrã niciodatã: “Mi se face rãu!”

Anamaria Prodan, despre locul din casã în care nu intrã niciodatã: “Mi se face rãu!”

13 Feb 2020   •   17:17
Anamaria Prodan, despre locul din casã în care nu intrã niciodatã: “Mi se face rãu!”

Cel mai nou reality show ce îi are ca protagonişti pe Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf revine duminicã, de la 19:45, la Antena Stars cu un nou episod în care telespectatorii vor putea urmãri, pas cu pas, evenimentele din viaţa familiei. Deşi este o fire foarte puternicã, Anamaria a vorbit la „Prodanca şi Reghe. Preţul succesului” despre locul din casã în care nu intrã niciodatã. „Pentru mine, balcoanele sunt total nefolositoare. Nu am nevoie de balcon, pentru cã nu ies niciodatã, nu pot sã mã uit în jos. Eu cu înãlţimea…îmi e fricã de mor. Cea mai proastã glumã a prietenilor mei este asta: sã mã împingã uşor, atunci când sunt la înãlţime, fie ea şi doar 50 de cm, dacã m-ai împins, fac moarte de om!”, a declarat aceasta. 

            Cel de-al doilea episod al seriei le va aduce telespectatorilor imagini în exclusivitate de la ziua de naştere a Anamariei Prodan, sãrbãtoritã alãturi de foarte mulţi prieteni în Dubai, dar şi de la întâlniri de business, antrenamente, ieşiri cu prietenii sau alte evenimente din viaţa familiei. Deși locuiesc în țãri diferite, pe continente diferite și au preocupãri diferite, cuplul Anamaria și Laurențiu și copiii acestora sunt foarte conectați la viața de familie, întrerupându-și cât de des pot angajamentele pentru a petrece câteva zile împreunã.

            În fiecare duminicã, de la 19:45, telespectatorii Antena Stars le vor putea fi alãturi Anei şi lui Laurenţiu la reşedinţa lor din Dubai, în vizitele de lucru pe care le fac în România şi în Florenţa, dar şi în casele lor din Milano sau America, având ocazia sã afle cum aratã o zi din viaţa fiecãruia.

 

×
Subiecte în articol: anamaria prodan