x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Anamaria Prodan, imagini inedite în Milano. „E prima oarã când fac asta!”

Anamaria Prodan, imagini inedite în Milano. „E prima oarã când fac asta!”

28 Feb 2020   •   20:07
Anamaria Prodan, imagini inedite în Milano. „E prima oarã când fac asta!”

Duminicã, 1 martie, de la 19:45, la Antena Stars, în cadrul reality show-ului Prodanca şi Reghe. Preţul succesului, telespectatorii vor putea urmãri imagini inedite cu Anamaria la Milano şi Firenze, unde aceasta a mers în vizitã la fiica ei, Rebecca. Şi de aceastã datã, în aventurã îi vor fi alãturi una dintre cele mai bune prietene ale ei, Flori, şi fiica acesteia, Cristina.

            Astfel, telespectatorii o vor putea urmãri pe Ana în prima sa cãlãtorie cu trenul: „E prima oarã când fac asta! Am mai fost cu trenul doar când eram micã, în România. Acum nici mãcar nu ştiu cum aratã gara!”, a mãrturisit aceasta. Drumul va fi presãrat şi cu un mic incident cu unul dintre ceilalţi pasageri, întregul moment putând fi urmãrit duminicã, de la 19:45, la Prodanca şi Reghe. Preţul succesului.

            Tot atunci, telespectatorii se vor putea delecta cu imagini în exclusivitate din apartamentul Rebeccãi, studentã la Institutul Marangoni, prestigioasa școală de design din Milano, dar şi cu o sesiune privatã de cumpãrãturi pe care acestea o fac la unul dintre cele mai luxoase branduri de acolo. Ce achiziţii va mai face Ana, dar şi despre planurile Rebeccãi, telespectatorii vor afla urmãrind cel mai nou episod al reality show-ului Prodanca şi Reghe. Preţul succesului.

            În fiecare duminicã, de la 19:45, telespectatorii Antena Stars le vor putea fi alãturi Anei şi lui Laurenţiu la reşedinţa lor din Dubai, în vizitele de lucru pe care le fac în România şi în Florenţa, dar şi în casele lor din Milano sau America, având ocazia sã afle cum aratã o zi din viaţa fiecãruia.

×
Subiecte în articol: anamaria prodan