x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Andreea Marin, Ruby, Liviu Vârciu, Rodica Popescu-Bitănescu, Adriana Bahmuțeanu și Dinu Iancu Sălăjanu s-au ascuns în spatele măștilor, la “Scena misterelor”

Andreea Marin, Ruby, Liviu Vârciu, Rodica Popescu-Bitănescu, Adriana Bahmuțeanu și Dinu Iancu Sălăjanu s-au ascuns în spatele măștilor, la “Scena misterelor”

01 Mar 2019   •   11:47
Andreea Marin, Ruby, Liviu Vârciu, Rodica Popescu-Bitănescu, Adriana Bahmuțeanu  și Dinu Iancu Sălăjanu s-au ascuns în spatele măștilor, la “Scena misterelor”

Andreea Marin, Ruby, Liviu Vârciu, Rodica Popescu-Bitănescu, Adriana Bahmuțeanu și Dinu Iancu Sălăjanu sunt celebritățile care s-au ascuns în spatele măștilor, în prima ediție a show-ului “Scena misterelor”, prezentat de Dan Negru, la Antena 1.

Două tabere formate din zece vedete au intrat în jocul gazdei show-ului, Dan Negru, și al colegului său, comicul Romică Țociu, și au avut misiunea să ghicească cine sunt celebritățile care s-au deghizat pe “Scena misterelor”. Pepe, Diana Munteanu, Liviu Teodorescu, Antonia și Cosmin Seleși, din echipa Galacticilor, și Dorian Popa, Rona Hartner, Sorana Mohamad, Alex Velea și nea Mărin Barbu, din cea a Starurilor, s-au întrecut să afle ce vedete s-au deghizat în spiridușul Dobby, din filmul “Harry Potter”, Deadpool sau Oscar, dar și cine a fost în spatele personajelor Alien, Pistolarul și Țiganca. Ca să beneficieze de indiciile puse în joc de Dan Negru, atât Galacticii, cât și Starurile au avut de trecut prin câteva probe haioase. Au trebuit să joace Telefonul fără fir, să se lase împachetați precum mumiile și să recunoască ce melodie românească celebră mimează Romică Țociu.

În decorul de premii Oscar realizat în platou, apariția măștii Alien, sub care s-a ascuns Andreea Marin, le-a lăsat pe vedetele din cele două tabere cu gura căscată. La fel de uimite au fost și atunci când au văzut cine s-a aflat în spatele personajului. Ajutor de mască a fost actrița Paula Chirilă. Pentru personajul său, Andreea a stat la machiaj mai bine de trei ore. Masca sa a fost una dificil de purtat, din cauza faptului că avea urechile acoperite, iar spațiul prin care putea respira era extrem de mic.

Nici personajul Oscar, în spatele căruia s-a aflat interpretul de muzică populară Dinu Iancu Sălăjanu, nu a fost recunoscut, deși Pepe a avut, la un moment dat, o sclipire în acest sens. “M-am ofticat, pentru că mi-am dat seama că e Dinu Iancu Sălăjanu, după ochi. Dar m-a îmbârligat Cosmin Seleși, a zis că nu e el”, a spus el.

În decorul din Vestul sălbatic, apariția Pistolarului, în spatele căruia s-a ascuns actrița Rodica Popescu Bitănescu, le-a pus din nou în dificultate pe cele zece vedete din platou.

Mirabela Dauer, Adriana Trandafir, ba chiar Mamișor, mama lui Dorian Popa, au fost numele vehiculate. Nimeni însă nu s-a gândit la cunoscuta actriță. “Pentru mine, a fost o experiență extraordinară. V-am păcălit cât am putut de bine”, a spus, la demascare, Rodica Popescu-Bitănescu.

            Ca să-l determine pe cel ascuns în spatele personajului Deadpool să se dea de gol, Pepe și nea Mărin au început să-l pălmuiască. Pepe chiar a forțat nota și a mărturisit că de mult voia să lovească un supererou. Liviu Vârciu însă a rezistat eroic tratamentului administrat de cei doi prieteni ai săi și s-a deconspirat abia după sceneta pe pe care a interpretat-o alături de actrița Cristina Cioran.

Din lumea lui Harry Potter a venit joia aceasta, la “Scena misterelor”, spiridușul Dobby, interpretat foarte bine, după cum au apreciat vedetele din tabere, de... Ruby. “Masca asta e prima care mă sperie. Cred că o să am coșmaruri”, a fost reacția lui Dorian Popa, la apariția spectaculoasei măști. “O mască de film, complicată și scumpă, la care s-a lucrat mai bine de o lună de zile și ale cărei costuri variază între 10.000 și 20.000 de dolari”, spune Andreea Rădulescu, make-up artistul care coordonează echipa de machiaje speciale. Pe scena de la “Lumea misterelor”, masca Dobby a fost chiar protagonista unui număr de magie, realizat de magicianul Lorenzo, care a “tăiat-o” în trei, momentul fiind îndelung comentat de vedetele din cele două tabere.

Tot dintr-o lume a vrăjitorilor a venit pe “Scena misterelor” o… Țigancă, personaj în spatele căruia s-a ascuns prezentatoarea tv Adriana Bahmuțeanu. “M-am prins după ochi și după zâmbet că este Adriana Bahmuțeanu”, a spus Pepe, urmând ca, la finalul scenetei susținute de aceasta alături de actorul Nae Alexandru, de la Teatrul de Revistă “Constantin Tănase”, ambele tabere să fie de acord cu el.

Echipa câștigătoare a fost declarată cea a Galacticilor, care a donat premiul în valoare de 1.000 de euro unei cauze umanitare.

Momentele coregrafice ale serii au fost realizate de Furnix Team, baletul condus de Furnica.

Jocul măștilor continuă săptămâna viitoare, la Antena 1. Cine sunt celebritățile care se vor deghiza la “Scena misterelor”, telespectatorii vor vedea joia viitoare, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului prezentat de Dan Negru.

 

×
Subiecte în articol: Scena misterelor