x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Aurel și Diana au stârnit reacții puternice, seara trecută, la sosirea pe Insula Iubirii

Aurel și Diana au stârnit reacții puternice, seara trecută, la sosirea pe Insula Iubirii

23 Apr 2019   •   13:35
Aurel și Diana au stârnit reacții puternice, seara trecută, la sosirea pe Insula Iubirii

La doar cinci zile distanță de cea mai intensă experiență trăită, în cel de-al patrulea sezon, când în Thailanda încă mai răsună glasul suferinței, în România se arată în același timp zâmbetele pline de încredere. Apariția în aeroport a celui de-al patrulea cuplu, Aurel și Diana, a stârnit reacții puternice în rândul celorlalți, asearã la premiera Insula Iubirii, de la Antena 1.

În urmă cu un an, Aurel și Diana se aflau în aceeași ipostază, dar la brațul altor parteneri, și au trăit apoi experiențe intense pe Insula Iubirii. Amândoi au trădat și au abandonat persoanele alături de care au venit și au trăit experiențe intense în brațele ispitelor. Cu atât mai mult, la începutul anului 2018, vestea că cei doi formează un cuplu a venit ca o imensă surpriză. ”Toată lumea o să creadă că suntem un cuplu fals. Nimeni nu crede în noi, dar suntem două persoane la fel, simt nevoia să stau tot timpul cu el”, și-a exprimat Diana temerile. Tocmai de aceea, cei doi au fost chemați pe Insula Iubirii pentru a demonstra schimbarea pe care amândoi o anunță. Cu un atu în fața celorlalți concurenți, cei doi s-au arătat mult mai reținuți în declarații. ”Nu pot să spun că nu o să cadă în ispită, tocmai de aceea mergem acolo! În capul meu, deja știu ce o să facă!”, a recunoscut Aurel, care în prima noapte împreună în Thailanda, a făcut alături de iubita sa tentative disperate de a-și consolida relația, de a se simți mai aproape unul de celalalt.

Teodora (34 de ani) și Eusebiu (37 de ani) au o relație de un an, dar sunt cel mai matur cuplu din acest sezon și au surprins echipa cu dezinvoltura lor. Cei doi susțin că au încredere unul în celălalt, dar își doresc ”să vadă adevărata față a celuilalt”. Lipsa geloziei în cuplu este principalul atu al celor doi, motivul fiind faptul că dragostra lor este una cerebrală, fără pasiunea care să umbrească rațiunea și fără stresul de a pierde ceva de sufletul consideră vital. ”Nu cred că am trăit vreodată o iubire intensă”, a spus Eusebiu, cei doi lăsând să se înțeleagă că ar avea mai degrabă un parteneriat de conveniență, care le satisface nevoile primare și care se bazează pe valori comune. ”Dacă până la vârsta aceasta nu a reușit cineva să te scurtcircuiteze, nu spun că e imposibil, dar deja este greu”, mai spune Eusebiu.

De partea cealaltă, Teodora spune că partenerul său trebuie să dea dovadă de bun simț și de respect față de ea prin orice gest făcut pe Insula Iubirii. ”Eu îmi doresc ca el să fie mai bărbat, să se impună în decizii, să facă ceva să se simtă că e bărbat!”, a spus această fără să se sfiască.  

Ajunși în Thailanda, în timpul honeymoon-ului de 24 de ore, cei doi au început însă să își joace cu stângăcie rolurile unor oameni cumpătați, romantici, ipostază care îi provoacă nemulțumiri Teodorei atunci când Eusebiu nu nimerește replicile potrivite. În scurt timp, relația care la București părea rețeta succesului, se dovedește a fi departe de armonia pe care o pretind amândoi.

Denisa (21 de ani) și Adrian (24 de ani) sunt împreună de cinci ani și se gândesc deja la următorul pas în relația lor. S-au cunoscut prin intermediul prietenilor, iar el a fost cel care a cucerit-o, fiind și primul iubit al tinerei. ”Am încredere în mine, niciodată nu am fost de acord cu aventurile”, a spus Denisa, sigură pe parcursul ei pe Insulă. De partea cealaltă, Adrian mărturisește că a profitat de faptul că Denisa este atât de mică și și-a croit femeia de lângă el după propriile nevoi și dorințe, așa că a făcut inscrierea la emisiune convins că nu există o ispită care ar putea să îl ”deturneze” din relația lor.     

Geanina (20 de ani) și Costas (28 de ani) sunt împreună de aproape doi ani, iar tânăra mărturisește că acesta este bărbatul vieții ei. ”Femeia care ar putea să mi-l ia ar trebui să fie puternică, deșteaptă, pentru că așa m-a făcut pe mine să fiu, așa își dorește”, a mărturisit Geanina, cunoscând dorințele partenerului său. ”Ce poate să aibă o ispită? Atâta timp cât am acasă ce îmi trebuie, pentru ce să risc?”, susține Costas la începutul testului de pe tărâm thailandez. În prima lor zi in Thailanda, însă, cei doi tineri s-au luptat cu ceea ce nimeni nu a reproșat niciodată acestui loc: plictiseala! ”E prea liniște pentru mine!”, s-a plâns Geanina continuu, care părea că așteaptă o minune care să îi anime șederea alături de iubitul său.

            La sosirea în Thailanda, cele patru cupluri au avut parte de 24 de ore miere, în care aceștia au avut ocazia să fie tandri și drăgăstoși, au putut să își lase măștile jos și să își pună sufletul pe tavă în fața celui de care se vor despărți pentru 20 de zile. Dana, Maria, Nico și Bianca au fost cele care au oprit brusc honeymoon-ul celor patru cupluri. Ispitele au mers în resorturile în care cuplurile au locuit pentru a le anunța pe fete că au 15 minute la dispoziție să își strângă lucrurile și să plece, urmând ca ele să rămână cu partenerii lor în continuare.

Aurel a fost cel care a fost uimit să o vadă pe Dana, dansatoarea la care el visa încă din sezonul trei, când acesta a venit pe Insula Iubirii alături de iubita sa Alexandra. Hazardul a făcut ca atunci când Aurel a decis să își testeze relația cu Diana, Dana să fie deja în Thailanda, făcând parte din castingul sezonului al patrulea. ”Trebuia să vii anul trecut! Acum nu mai are niciun farmec!”, a spus ințial Aurel, care însă în doar câteva minute a uitat că iubita sa Diana este încă în resort.

Și Costas s-a arătat la fel de galant cu Nico, ispita lui preferată, după cum a mărturisit încă de la casting, și s-a grăbit să o facă să se simtă confortabil, în timp ce Teodora a profitat până în ultimul moment pentru a-i da indicații lui Eusebiu, înainte de a-l lăsa singur alături de Bianca. Între Adrian și Denisa, despărțirea a fost una rece și rapidă, în care  bărbatul a uitat rapid de maniere față de iubita sa.

La o oră după o despărțirea de iubiții lor, Teodora, Geanina, Diana și Denisa au ajuns la Hansar pentru a cunoaște ispitele masculine – Mircea, Andi, George, Dem, Ionuț și Savin. După ce Diana se grăbește să își anunțe proaspetele colege că a pus deja ochii pe Mircea și George, aceasta încearcă să le explice fetelor ”regulile Insulei”. ”Fetelor, fără plâns, vă spun eu că ei sigur nu plâng”, a spus aceasta. Cele patru au pășit apoi în Minitel cu entuziasm, iar dacă Denisa și Geanina au urmat-o cu interes pe Diana în turul resortului, Teodora a făcut notă discordantă la fiecare pas.

La ora la care fetele făceau cunoștință cu ispitele la piscina de la Minitel, în celelalte resorturi, ispitele feminine făceau însă progrese majore cu partenerii lor. Armonia a fost însă spulberată de sunetul alarmei, care a instaurat haosul și panica în rândul fetelor și care a adus cel mai șocant moment pe care insula l-a trăit până acum: prima cădere în ispită la doar cinci ore de la despărțirea de iubită! Pentru care dintre fete s-a spulberat visul relației perfecte, telespectatorii pot afla lunea viitoare, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție ”Insula Iubirii”.

×
Subiecte în articol: Insula Iubirii