x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Marele câștigător al sezonului 11 Chefi la cuțite. Nina Hariton a câștigat marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

Marele câștigător al sezonului 11 Chefi la cuțite. Nina Hariton a câștigat marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

de Redacția Jurnalul    |    21 Iun 2023   •   08:04
Marele câștigător al sezonului 11 Chefi la cuțite. Nina Hariton a câștigat marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

Marele câștigător al sezonului 11 Chefi la cuțite. Nina Hariton, concurenta din echipa roșie condusă de chef Sorin Bontea, a câștigat marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

Paul Tudosescu (Pablo) din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, Laurențiu Neamțu de la chef Florin Dumitrescu și Nina Hariton din echipa lui chef Sorin Bontea s-au luptat cu toate armele pentru râvnitul premiu.

Toate cele trei cuțite de aur ale juraților au mers în Marea finală a show-ului culinar, ceea ce nu s-a mai întâmplat până acum.

Deznodământul a fost neașteptat. Chef Sorin Bontea a avut parte de o mare bucurie pentru că Nina Hariton a fost desemnată câștigătoarea sezonului 11 Chefi la cuțite 2023. Așadar, finalista a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

Și juratul a câștigat miza pusă în joc de prezentatoarea TV. Chef Sorin Bontea a pus mâna pe figurinele chefilor.

„Nina m-a convins să-i ofer cuțitul de aur în audiții și mi-a oferit în schimb promisiunea că va ajunge în finală. Nu numai că s-a ținut de promisiune, dar a și câștigat finala și împreună cu ea și eu Al 6-lea sezon câștigat din toate cele 11! Bravo, Nina,

felicitări

!!! Sunt mândru de tine! A fost un sezon roșu` ca focu`, ne-a surâs norocu` și altul decât 1 nu putea fi locu` ”, a scris Chef Bontea pe Facebook.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×