x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Cine e câștigătorul sezonului 12 Chefi la cuțite. Janni Alexandridis pleacă acasă cu marele premiu

Cine e câștigătorul sezonului 12 Chefi la cuțite. Janni Alexandridis pleacă acasă cu marele premiu

de Redacția Jurnalul    |    19 Oct 2023   •   08:59
Cine e câștigătorul sezonului 12 Chefi la cuțite. Janni Alexandridis pleacă acasă cu marele premiu

Cel mai nou sezon Chefi la cuțite și-a desemnat câștigătorul în Marea Finală de pe 18 octombrie 2023. Telespectatorii au așteptat cu nerăbdare să afle cine va pleca acasă cu marele premiu. Așadar, Irina Fodor nu a stat prea mult pe gânduri și a anunțat că Janni Alexandridis, cuțitul de aur din echipa magenta, e marele câștigător al sezonului 12.

Publicul a aflat cine e câștigătorul sezonului 12 Chefi la cuțite. În Marea Finală a show-ului culinar au intrat doar trei finaliști: Janni Alexandridis (cuțitul de aur din echipa magenta), Valentin Timofte (cuțitul de aur din echipa portocalie) și Ioana Dehelean.

Chef Cătălin Scărlătescu a avut parte de o lovitură grea în semifinala emisiunii. Juratul a descoperit că niciun concurent din echipa lui nu va merge mai departe în etapa finală a competiției.

Așadar, bătălia pentru marele premiu s-a dat între chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu. Competiția a fost aprigă, însă finaliștii s-au descurcat de minune și au făcut față tuturor provocărilor.

Valentin Timofte, Janii Alexandridis și Ioana Dehelean au scos la iveală toate strategiile în finala sezonului 12 Chefi la cuțite. Mai mult, aceștia și-au ales cu grijă foștii colegi de la care au primit ajutor în această etapă a show-ului culinar.

Haosul s-a dezlănțuit de la prima probă, situațiile tensionate nu au întârziat să apară, iar momentele emoționante au fost nelipsite de pe micile ecrane ale telespectatorilor, care au așteptat cu nerăbdare ca Irina Fodor să anunțe cine e câștigătorul Chefi la cuțite sezonul 12.

Cine e câștigătorul sezonului 12 Chefi la cuțite

A fost o Finală spectaculoasă în care finaliștii au dat tot ce au putut pentru a pune mâna pe marele premiu, însă o singură persoană va pleca acasă cu miza uriașă în valoare de 30.000 de euro.

„Acesta a fost sezonul 12. Tot sezonul ați demonstrat în fiecare zi, ați fost acolo pentru echipele voastre. Poate nu realizați acum, dar mâine vă întoarceți acasă. O să fie greu o perioadă, o să vă lipsească platoul, colegii, țipetele, adrenalina, banda. Știu că sunteți curioși să aflați ce scrie pe o farfurie aurie. Și cei trei chefi sunt la fel de curioși. Nu știu dacă știți, nici ei nu știu notele date de juriu. Cine va câștiga acest sezon va avea un avantaj în următorul. Doar una dintre aceste două poze va domina platoul”, a mărturisit Irina Fodor.

„Una dintre cele mai reușite finale! Cea mai gustoasă finală din toate timpurile! Nouă dacă ne-ar fi fost de dat note, ieșea cu sânge. Eroii sunteți voi! Nu a fost sezonul meu! Asta e. (...) Am avut mâinile transpirate, e ceva de nedescris!”, a spus chef Cătălin Scărlătescu.

Prezentatoarea TV a venit și cu o veste neașteptată pentru jurați. Aceștia au aflat miza noului sezon.

„Zici că nu suntem noi!”, a fost replica lui chef Sorin Bontea, după ce a văzut pozele.

Emoțiile s-au simțit la cote maxime atunci când banda a pornit pentru a aduce în platou farfuria aurie cu numele câștigătorului.

„Se înmoaie picioarele”, a zis chef Florin Dumitrescu.

Irina Fodor a ridicat cloșul și a anunțat cine e câștigătorul sezonului 12 Chefi la cuțite. Așadar, Janni Alexandridis pleacă acasă cu marele premiu în valoare de 30.000 de euro. Chef Florin Dumitrescu și-a stăpânit cu greu emoțiile la aflarea veștii neașteptate.

„Am câștigat cel mai mare show de bucătari din România. Asta însemană tot. Îmi pare rău, nu pot să-mi țin emoțiile. Îmi trebuie puțin timp să realizez ce s-a întâmplat! A fost cea mai bună experiență din viața mea”, au fost cuvintele lui Janni Alexandridis, cu lacrimi în ochi.

„O să rupă granițele! O să auziți de el multe! Am câștigat, în sfârșit! Nu-mi vine să cred”, a mai dezvăluit chef Florin Dumitrescu.

„Aici se oprește drumul meu în acest concurs. Clar sunt dezamăgit”, au fost mărturisirile lui Valentin Timofte.

„Am bucuria că am jucat Finala alături de doi bucătari extrem de buni. Mă face atât de mândră și fericită încât dezamăgirea e mult prea mică”, a mai spus Ioana Dehelean.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Telespectatorii au avut parte de o premieră maraton în această toamnă. În sezonul 12, Irina Fodor a adus surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV a fost alături de chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care vine cu cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu s-au schimbat în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii au continuat să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu era câștigat de jurați, acesta urma să fi pus în seif. Toate mizele din seif au fost jucate în ultima etapă de preselecții, iar un chef s-a bucurat din plin de ele la battle-uri

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×