x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Chef Scãrlãtescu a pierdut încã un concurent din echipa mov. Emisiunea, lider detaşat de audienţã

Chef Scãrlãtescu a pierdut încã un concurent din echipa mov. Emisiunea, lider detaşat de audienţã

13 Noi 2019   •   13:25
 Chef Scãrlãtescu a pierdut încã un concurent din echipa mov. Emisiunea, lider detaşat de audienţã
Sursa foto: Gabriela Arsenie

Cea de-a doua confruntare a show-ului culinar “Chefi la cuțite” a fost marţi seară lider incontestabil de audiență, pe toate segmente de public. Emisiunea prezentată de Gina Pistol a adunat în fața micilor ecrane aproape 2.000.000 de telespectatori din toată țara, în minutul de maximă audiență, de la ora 20:51.

Așadar, marţi seară, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune la nivelul publicului din mediul comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, și a obținut pe perioada difuzării emisiunii, 20:00 – 23:52, o audiență medie de 8.7 puncte de rating și 26.7% cota de piață, urmată de Pro TV, cu 7.8 puncte de rating și 23.8% cota de piață. Antena 1, cu “Chefi la cuțite”, rămâne cel mai urmărit post de televiziune și la nivelul publicului de la orașe, cu o audiență medie de 7.9 puncte de rating și o cotă de piață de 19%, în timp ce următorul clasat, Pro Tv, înregistra 6.4 puncte de rating și o cotă de piață de15.5%. Clasamentul se păstrează și la nivelul publicului din toată țara, unde Antena 1 înregistrează 7.9 puncte de rating și 18.9% cota de piață, urmată fiind de Pro Tv, cu 7 puncte de rating și 16.9% cota de piață.

A fost o ediție plină de tensiune, aseară, la “Chefi la cuțite”, în care cei trei chefi, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea și cei 20 de concurenți din echipele lor au simțit din plin presiunea la bancurile de lucru. Cele douã preparate ale primei probe, ambigue şi ofertante deopotrivã, ciorba şi antreul, le-au dat mari bãtãi de cap concurenţilor şi au iscat şi o adevãratã disputã între cei trei chefi, pe tema ciorbelor. Ce a urmat însã, a fost cu adevãrat peste orice aşteptãri. „Am o amuletã care spune aşa: poţi bloca celorlalte douã echipe câte un ingredient principal!”, le-a spus chef Bontea colegilor sãi, continuând: „acel ingredient este apa!”.  Chefii au reacţionat imediat: „N-ai cum sã scoţi apa din ciorbã! N-ai cum sã fii atât de malefic!”, i-a spus chef Dumitrescu, în vreme ce chef Scãrlãtescu a completat şi el: „La asta nu m-aş fi gândit!”. Pe loc însã, chefilor le-a venit ideea salvatoare: „În loc sã mã încurci, Sorine, m-ai ajutat!”, a spus chef Dumitrescu, atunci când şi-a amintit de carafele de supe de bazã, pe care le au mereu în cãmarã.

Când şi-a dat seama cã şi-a ajutat adversarii, fãrã sã vrea, chef Bontea a apelat la încã o amuletã, aducându-le concurenţilor sãi 15 minute suplimentare la bancul de lucru. Efortul însã nu a meritat pe deplin, cãci juraţii celei de-a doua confruntãri, echipa FreeStay, le-au acordat 7 farfurii echipei albastre, 3 farfurii echipei verzi şi o singurã farfurie echipei mov, spre dezamãgirea lui chef Scãrlãtescu: „Nu m-am gândit în viaţa mea cã o sã am o singurã farfurie!”.

A urmat apoi proba individualã, care i-a pus în mare dificultate pe cei 20 de concurenţi: „Trebuie sã faceţi o budincã. Poate fi dulce, poate fi sãratã, poate fi main course, poate fi antreu. Poate sã fie din legume, din brânzã, din paste, poate sã fie şi de ciocolatã, doar sã fie gustoasã!”, le-a spus Gina Pistol.

Și de această dată, Alexandru Popa a demonstrat că își merită “cuțitul de aur”, preparatul său obținând cele mai multe puncte. Cel mai mic punctaj a fost al lui Alpha - Alfred Olteanu din echipa lui chef Scãrlãtescu, fapt ce a dus la eliminarea sa din competiția culinară. “Nu a fãcut mare lucru, nu a ştiut sã se integreze în echipã. Cu toatã consideraţia, Luminiţa era mai implicatã decât el!”, a mãrturisit chef Scãrlãtescu.

Competiția culinară continuă luni și marți, de la ora 20.00, la Antena 1, cu urmãtoarele două battle-uri ale celui de-al șaptelea sezon “Chefi la cuțite”.

 

 

 

×
Subiecte în articol: Chefi la cuțite