x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Concurent de la Insula Iubirii, gest surprinzător faţă de o ispită. „Pe mână scria < Te vreau! >”

Concurent de la Insula Iubirii, gest surprinzător faţă de o ispită. „Pe mână scria < Te vreau! >”

de Redacția Jurnalul    |    22 Iul 2024   •   13:15
Concurent de la Insula Iubirii, gest surprinzător faţă de o ispită. „Pe mână scria &lt; Te vreau! &gt;”

Prima ceremonie a focului în vila fetelor și prima flacără a ispitei, aprinsă la doar două zile de la sosirea pe insulă, le-a pus pe jar pe concurente și le-a adus în situația de a confrunta adevărul despre partenerii și relațiile lor. Totul, în timp ce aceștia și-au dat frâu liber trăirilor, într-o petrecere în care ispitele au încins atmosfera.

Un gest cu totul neaşteptat şi care nu lasă loc de nicio interpretare a fost făcut de unul dintre partenerii din cuplu. Despre cine este vorba, telespectatorii vor putea afla urmărind cele mai noi episoade Insula Iubirii, luni, marţi şi miercuri, de la 20.30, la Antena 1 şi pe AntenaPLAY.

Imagini greu de privit şi, mai ales, greu de acceptat, le vor fi arătate concurentelor, încă de la primul bonfire pe Insula Iubirii. „Efectiv nu îmi găsesc cuvintele!”, „Nu simt că meritam lucrurile care mi se întâmplă” sau „Mă deranjează că a vorbit atât despre asta!” sunt doar câteva dintre reacţiile participantelor la cel mai dur test de fidelitate. Chiar în timpul în care fetele primeau primele veşti de la partenerii lor, aceştia petreceau de zor alături de ispite. Mai mult, unul dintre ei a făcut în mod discret, dar extrem de concret, un gest care nu lasă loc de nicio interpretare. Scurt şi la obiect, concurentul a recurs la o strategie cu totul ingenioasă. Şi-a scris pe mână mai multe mesaje din care ispita să înţeleagă efectul puternic pe care îl are asupra lui. După un prim < Te plac! >, care nu a lăsat ispita fără reacţie, a urmat un altul, şi mai clar. „Când am mai continuat discuţiile, pe mână scria < Te vreau! >”, a fost mărturisirea făcută de către ispită, la testimonial. Cine sunt protagoniştii schimbului de replici ingenios, telespectatorii vor putea afla urmărind cele mai noi episoade Insula Iubirii, luni, marţi şi miercuri, de la 20.30, la Antena 1 şi pe AntenaPLAY.

 

×
Subiecte în articol: Insula Iubirii