x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Echipa naţională joacă la Antena 1, Drumul spre World Cup e la Antena 1: Lituania - România, marţi, 15 octombrie, ora 21.45!

Echipa naţională joacă la Antena 1, Drumul spre World Cup e la Antena 1: Lituania - România, marţi, 15 octombrie, ora 21.45!

de Redacția Jurnalul    |    11 Oct 2024   •   18:30
Echipa naţională joacă la Antena 1, Drumul spre World Cup e la Antena 1: Lituania - România, marţi, 15 octombrie, ora 21.45!

Echipa naţională de fotbal a României joacă pentru primul loc în Liga Naţiunilor şi pentru şansa unei calificări istorice la Cupa Mondială! Lituania - România e marţi, ora 21:45, în direct la Antena 1 şi pe AntenaPLAY! 

Cu marele Mircea Lucescu pe bancă şi cu Man, Mihăilă, Ianis Hagi sau Răzvan Marin pe teren, România a impresionat la revenirea selecţionerului pe bancă: a marcat 6 goluri şi a primit unul singur. Câştigarea grupei poate aduce echipa naţională la un baraj de calificare la Cupa Mondială, dar şi un drum mai uşor în preliminariile pentru Mondialul din America, ce se vor desfăşura pe toată durata anului viitor.

Lituania - România se vede marţi, ora 21.45, în direct la Antena 1 şi pe AntenaPLAY! Gică Popescu va comenta în studio cele mai importante faze ale partidei în cadrul emisiunii "Hai, România! În fiecare zi."

Antena transmite meciurile echipei naţionale până în 2028 şi următoarele 2 ediţii ale Cupei Mondiale, în 2026 şi 2030!

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×