x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Flacăra ispitei s-a aprins aseară a treia oară ȋn vila fetelor, pe Insula Iubirii, ȋntr-o ediţie lider de audienţă. „E șocul vieţii mele, ceea ce ai făcut tu nu este de iertat!”

Flacăra ispitei s-a aprins aseară a treia oară ȋn vila fetelor, pe Insula Iubirii, ȋntr-o ediţie lider de audienţă. „E șocul vieţii mele, ceea ce ai făcut tu nu este de iertat!”

de Redacția Jurnalul    |    31 Iul 2024   •   16:15
Flacăra ispitei s-a aprins aseară a treia oară ȋn vila fetelor, pe Insula Iubirii, ȋntr-o ediţie lider de audienţă. „E șocul vieţii mele, ceea ce ai făcut tu nu este de iertat!”

Sunt clipe tot mai intense pe Insula Iubirii, iar asta o resimt din plin concurenţii celui mai dur test de fidelitate. Emoţiile au explodat din nou ȋn cel mai nou episod al reality show-ului difuzat aseară la Antena 1, atunci când concurentele și-au revăzut ȋntr-un mod șocant și dureros partenerii, fără a putea ȋnsă interacţiona cu ei. Răzvan, fost concurent ȋn sezonul trecut al emisiunii a ȋncins atmosfera cu o petrecere de zile mari ȋn vila băieţilor, ȋn timp ce flacăra ispitei a făcut din nou lumină ȋn vila fetelor. „E șocul vieţii mele, ceea ce ai făcut tu nu este de iertat!”, a fost reacţia Iustinei ȋn timpul celui mai nou bonfire de la Insula Iubirii. Ce decizie va lua concurenta și ce ecou va avea aceasta ȋn casa parterenului ei, telespectatorii vor putea afla urmărind cele mai noi episoade Insula Iubirii, difuzate luni, marţi și miercuri, de la 20.30, la Antena 1.  Cel mai nou episod Insula Iubirii, difuzat aseară la Antena 1 s-a impus ca lider de audienţă la nivelul publicului comercial.

Cea de-a noua ediţie Insula Iubirii s-a impus ieri ca lider de audienţă la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 21 şi 54 de ani. Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, în intervalul 20.31 – 00.11, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 21 şi 54 de ani, Antena 1, cu difuzarea celui de-al nouălea episod Insula Iubirii a înregistrat 5.8 puncte de rating şi 23.2% cotă de piaţă, urmată de Pro Tv cu 5.3 puncte de rating şi 21.4% cota de piaţă.

            Au fost zile complicate și agitate, cu distracţie fără limite, date-uri fierbinţi, dar și cu deziluzii și șocuri. Pasiunea s-a dezlănţuit surprinzător de rapid și de intens pentru Andrei, el și ispita Diandra alegând să nu se mai ascundă ȋn niciun fel și să se sărute ȋn văzul tuturor: „Sunt la fel de surprins ca și voi. Era o șansă la 100 de milioane să se ȋntâmple!”, a dezvăluit concurentul la testimonial. Gestul lor nu a rămas ȋnsă fără ecou ȋn vila soţiei lui. „Nu ar trebui să ȋi doresc răul, dar mi-aș dori să primească o palmă de la viaţă, să ȋnţeleagă că nu e bărbatul ăla perfect care se dădea!”.

            Apropieri tot mai periculoase au detectat camerele video  ȋntre Claudiu și Ana Maria, ȋn vreme ce Cornel a ȋndrăznit și el tot mai mult și tu mai multe ispite, atunci când s-a crezut la adăpost de camerele de filmat. Nici pentru Dani, testul nu e deloc ușor, ȋn permanenţă acesta oscilând ȋntre sentimentele pentru iubita lui, Maria, și atracţia tot mai evidentă pentru Mădălina.

            Clipe intense și pline de dramatism au trăit concurentele, atunci când și-au revăzut ȋntr-un mod șocant și dureros partenerii, fără a putea ȋnsă interacţiona cu ei. „A ȋnceput haosul, fetele au luat-o razna!”, a povestit Beni, iar Radu a completat: „A fost un moment critic”, despre revederea care pe Simona a dus-o până ȋn pragul leșinului, iar pe Cristina a bulversat-o cu totul. Când au realizat ce s-a ȋntâmplat de fapt și concurenţii din cuplu au renunţat la măștile dure afișate și și-au dat frâu liber emoţiilor.

            Insula le-a dovedit din nou că este plină de surprize, atunci când ȋn vila băieţilor și-a făcut apariţia Răzvan. DJ-ul a ȋncins atmosfera și a deschis astfel terenul spre apropieri tot mai periculoase ȋntre ispite și concurenţi. În tot acest timp, fetele trăiau emoţii la maximum, după ce flacăra ispitei s-a aprins să facă din nou lumină ȋn relaţiile lor. „Ei bine, Iustina, ȋn această seară flacăra s-a aprins pentru tine!”, i-a spus Radu concurentei. „Omul ăsta nu are ce căuta lângă mine. Sunt ȋn stare de șoc. A văzut că nu sunt camere și s-a dus. Nu mă așteptam din partea lui să facă asta. M-a adus aici ca să ȋși bată joc de mine?! E șocul vieţii mele. ... Ceea ce ai făcut tu nu este de iertat!”, a mărturisit Iustina la bonfire-ul special. Ce decizie va lua concurenta și ce ecou va avea aceasta ȋn casa parterenului ei, telespectatorii vor putea afla urmărind cele mai noi episoade Insula Iubirii, difuzate luni, marţi și miercuri, de la 20.30, la Antena 1. 

 

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-ul 21-54 Urban

Perioada 30 iulie 2024

 

×
Subiecte în articol: Insula Iubirii