x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Flacăra ispitei se aprinde, pentru a doua oară ȋn vila băieţilor, ȋn această seară, la Insula Iubirii: „Nu mă mai miră nimic, aici, pe insulă, totul e imprevizibil!”

Flacăra ispitei se aprinde, pentru a doua oară ȋn vila băieţilor, ȋn această seară, la Insula Iubirii: „Nu mă mai miră nimic, aici, pe insulă, totul e imprevizibil!”

de Redacția Jurnalul    |    19 Aug 2024   •   13:45
Flacăra ispitei se aprinde, pentru a doua oară ȋn vila băieţilor, ȋn această seară, la Insula Iubirii: „Nu mă mai miră nimic, aici, pe insulă, totul e imprevizibil!”

Flacăra ispitei, cel mai de temut semnal de pe insula partenerilor, se va aprinde pentru a doua oară, ȋn această seară, ȋn casa băieţilor, ȋn cel mai nou episod Insula Iubirii, difuzat de la ora 20.30, la Antena 1. Un nou bonfire edificator va duce la concluzii neașteptate pentru curajoasele cupluri care au intrat ȋn forţă ȋn ultima săptămână de test.

 Au fost zile fierbinţi, agitate și complicate, pe Insula Iubirii, cu distracţie și tentaţii, pe de o parte, dar și cu nemulţumiri profunde, deziluzii și șocuri, pe de altă parte. După un bonfire care l-a ajutat pe Cornel, concurentul care a venit pe Insula Iubirii având nunta deja programată, să ajungă la o concluzie dură ȋn ceea ce o privește pe partenera sa și un altul, special, pe insula fetelor, generat de aprinderea flăcării pentru două dintre concurente, ȋn acealași timp, a venit rândul unor noi șocuri pe Insula Iubirii. Chiar când se pregăteau să plece spre bonfire, flacăra ispitei s-a aprins pentru a doua oară de la ȋnceputul celui mai dur test de fidelitate, ȋn vila băieţilor.

               „Şoc și groază, s-a aprins flacăra!”, a descris momentul Ana Maria Vaida, ispita din vila băieţilor care a reușit, ȋntr-un timp foarte scurt, să ducă testul lui Claudiu la un alt nivel, ȋn vreme ce Claudiu a mărturisit și el: „Nu mă mai miră nimic, aici, pe insulă, totul e imprevizibil!”. Pentru cine s-a aprins flacăra ispitei, telespectatorii vor afla urmărind cel mai noi episod Insula Iubirii, ȋn această seară, de la 20.30, la Antena 1.

Săptămâna aceasta vin zile şi nopţi tot mai fierbinţi pe Insula Iubirii, în cele mai noi episoade ale reality show-ului, difuzate luni, marţi şi miercuri, de la 20.30, la Antena 1. Emoţiile vor atinge, din nou, cote de cod roşu, cu doar câteva episoade înainte de marea finală a sezonului, un final complet neaşteptat, cu multe întorsături şi răsturnări din situaţie. Evenimentul de vizionare a finalei Insula Iubirii, găzduit live de Berăria H pe 28 august și care îi va aduce împreună, pentru prima oară de la încheierea filmărilor, pe Radu Vâlcan, gazda reality show-ului şi toate ispitele sezonului 8, este sold out în primele 24 de ore de la anunţare.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: flacăra ispitei Insula iubirii