x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Florin Gheorghe este câştigătorul celui de-al 15-lea sezon iUmor. Cosmin Natanticu: ,,Ai avut un moment demn de finală, bravo!”

Florin Gheorghe este câştigătorul celui de-al 15-lea sezon iUmor. Cosmin Natanticu: ,,Ai avut un moment demn de finală, bravo!”

de Redacția Jurnalul    |    31 Dec 2023   •   16:20
Florin Gheorghe este câştigătorul celui de-al 15-lea sezon iUmor. Cosmin Natanticu: ,,Ai avut un moment demn de finală, bravo!”

Câștigător iumor 2023. Florin Gheorghe, concurentul care i-a cucerit pe jurați cu glumele sale date pe bandă rulantă, a câștigat finala sezonului 15 iUmor și și-a adjudecat atât trofeul show-ului, cât și premiul cel mare în valoare de 20.000 de Euro, după ce a intrat la votul publicului alături de Teodora Nedelcu, Varză și Fillipo Spreafico.

Gala de decernare a mult râvnitului trofeu și, desigur, a premiului de 20.000 de Euro, a fost deschisă de George Tănase, care, alături de Iulia Albu, Mike și Ionuț Rusu, a pus în scenă un act delicios de umor, inspirat din parcursul lor în America Express – Drumul Soarelui: „Traiul alături de o vedetă este ca un drum pe Valea Prahovei, duminica – plin de înjurături!”, stârnind hohote de râs în platou.

Teodora Nedelcu, Florin Gheorghe, Varză și Fillipo Spreafico au fost cei patru finaliști care au încercat să-i convingă pe jurații show-ului de umor că merită să meargă la votul publicului. Florin Gheorghe a reușit să obțină cele 4 like-uri, iar numărul său i-a cucerit pe toți cei din platoul de filmare, însă, și pe telespectatori, pentru că a fost intens votat: „Merită să câștige, așa că votați-l intens!“, a exclamat Delia. ,,Dacă e să nu câștigi, să știi că ai cununiile legate, altfel nu-mi explic. Ai avut un moment demn de finală, bravo!”, i-a mărturisit Cosmin Natanticu. Telespectatorii l-au votat într-un număr foarte mare, astfel că a fost desemnat câștigătorul sezonului 15 iUmor: ,,Mulțumesc oamenilor de acasă care m-au votat, mulțumesc familiei, vă mulțumesc tuturor!”.

Duminică, 7 ianuarie, sezonul 15 iUmor se încheie cu o gală cu totul și cu totul specială: Previziunile Anului 2024 şi va putea fi urmărită începând cu ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY. Ce discursuri au pregătit invitații, cum au reacționat Delia, Cosmin Natanticu, Cătălin Bordea și Cheloo la aflarea noilor vești, telespectatorii pot vedea duminică, începând cu ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

 

×