x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Gala iUmor de Paște, dublă terapie prin comedie: „Avem două ediții de Paști în aceeași ediție de Paști“

Gala iUmor de Paște, dublă terapie prin comedie: „Avem două ediții de Paști în aceeași ediție de Paști“

13 Apr 2023   •   21:15
Gala iUmor de Paște, dublă terapie prin comedie: „Avem două ediții de Paști în aceeași ediție de Paști“

În prima zi de sărbătoare, gala iUmor de Paște, difuzată duminică, de la 20:00, pe Antena 1 va fi una pe măsură! Telespectatorii vor primi o dublă terapie prin comedie, întrucât competiția dintre prezentatorii show-ului și magicianul Robert Tudor a ajuns la un al nivel. Șerban Copoț și Dan Badea le-au explicat totul juraților înainte ca filmarea ediției speciale de Paște să înceapă. Lolrelai, Romică Țociu și Cornel Palade, Marcelo Cobzariu, Teo Ioniță, Cosmin Natanticu și Dragoș Mușat, aka Tetelu, Radu Pietreanu, Piticu și grupul său de dansatori, formațiile Azur și Generic, dar și artiștii de la Taraful de la Vărbilău sunt cei care vor fi responsabili cu atmosfera de sărbătoare.

Delia, Cătălin Bordea, Nelu Cortea și Cheloo au aflat care sunt regulile galei speciale iUmor de Paște după ce s-au așezat confortabil pe scaunele lor de jurați. Șerban Copoț și Dan Badea le-au dezvăluit că ei au sunat câteva persoane cunoscute din domenii diferite și le-a invitat în zi de sărbătoare pe scena emisiunii de la Antena 1. Același lucru l-a făcut și magicianul Robert Tudor. „Am avut misiunea secretă să facem această ediție specială de Paște – noi doi, dar producătorii au mai avut un secret și i s-a spus și magicianului să facă o ediție specială de Paști. Deci, avem două ediții de Paști în aceeași ediție de Paști. Voi va trebui să decideți care invitați v-au plăcut mai mult la fiecare număr“, a dezvăluit Dan Badea în fața tuturor celor aflați pe platoul de filmare.

În primele secunde, jurații au fost surprinși de provocarea primită, însă, ulterior, au intrat imediat în competiția celor trei colegi ai lor. „Ne-am unit, am creat o simbioză și vom da publicului ceea ce este mai bun pentru ei. Într-adevăr, eu știu că este o luptă între mine și Dan Badea, cu Șerban Copoț, dar eu nu o văd ca pe o luptă, pentru că o să fie distracție de la început până la sfârșit. Și, evident, că eu o să câștig“, a declarat magicianul Robert Tudor în cadrul unui interviu.

Lolrelai, Romică Țociu și Cornel Palade, Marcelo Cobzariu, Teo Ioniță, Cosmin Natanticu și Dragoș Mușat, aka Tetelu, Radu Pietreanu, Piticu și grupul său de dansatori, formațiile Azur și Generic, dar și artiștii de la Taraful de la Vărbilău sunt cei care vor fi responsabili cu atmosfera de sărbătoare și, desigur, cu glumele. Cum au încercat Delia, Cătălin Bordea, Nelu Cortea și Cheloo să afle din partea cui este invitatul de pe scenă, ce momente speciale s-au pregătit pentru marea gală iUmor de Paște și cum au reacționat jurații, prezentatorii și magicianul Robert Tudor când și-au deschis cadourile, telespectatorii pot descoperi duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

×
Subiecte în articol: iUmor iUmor 2023