x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Ilona si Ristei, personaj de senzaţie, sâmbătă, de la 20.00, la Te cunosc de undeva! „N-am crezut că o să cânt asta vreodată!”

Ilona si Ristei, personaj de senzaţie, sâmbătă, de la 20.00, la Te cunosc de undeva! „N-am crezut că o să cânt asta vreodată!”

de Redacția Jurnalul    |    14 Mar 2024   •   17:15
Ilona si Ristei, personaj de senzaţie, sâmbătă, de la 20.00, la Te cunosc de undeva! „N-am crezut că o să cânt asta vreodată!”

Cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20.00, la Antena 1, vine cu o provocare de zile mari pentru Ilona și Ristei. Celor doi, ruleta le-a pregătit un personaj savuros, care i-a provocat din toate punctele de vedere – Sandu Ciorbă. De la o siluetă ȋn total contrapunct, la niște versuri care i-au lăsat fără replică, toate elementele i-au scos pe cei doi artiști din zona de confort.

„N-am crezut că o să cânt asta vreodată!”, a dezvăluit Florin Ristei la antrenamentele de actorie pentru cea de-a cincea gală Te cunosc de undeva!, pentru ca Ilona să intervină imediat: „N-am crezut că o să ȋţi placă!”. Mai mult, artista a mai completat: „Faza cu domnul Sandu la Te cunosc de undeva! e că toată lumea ȋl așteaptă. Stiţi cum ne așteptau la repetiţiile de la platou? Toată echipa, aliniată!”. Antrenamentele de dans s-au lăsat și ele cu multe hohote de râs, pentru ca la final, profesoara de coregrafie, Ioana Macarie, să exclame: „Nu cred că există un personaj din care ei să nu scoată ceva bun! Toată lumea zisese că n-ai ce să faci la personajul ăsta, dar iată, Ilona și Ristei ȋi contrazic!”. Momentul care i-a cucerit pe juraţii Te cunosc de undeva! și l-a determinat pe Mihai Petre să ii spună Ilonei: „Dansatorii de flamenco trebuie să ia lecţii de la tine!”, va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, de la 20.00, ȋn cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, la Antena 1.

                8 echipe de artişti au spus < Da > spectaculosului show al transformărilor în cel de-al 20-lea sezon Te cunosc de undeva!, show ce va avea premiera sâmbăta aceasta, de la 20.00, la Antena 1. Ilona şi Ristei, Emi şi Cuza, Connect-R şi SHIFT, Jo şi Liviu, Eliza şi Zarug, Barbara şi Bella, Alexia Ţalavutis şi Dima şi Paula şi Romică sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul unui sezon cu energie la puterea #20. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

 

×
Subiecte în articol: Te cunosc de undeva! Florin Ristei