x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Ioana, Valentin şi Janni, finaliştii Chefi la cuţite sezonul 12. Show-ul culinar, lider detașat de audiență

Ioana, Valentin şi Janni, finaliştii Chefi la cuţite sezonul 12. Show-ul culinar, lider detașat de audiență

de Redacția Jurnalul    |    18 Oct 2023   •   16:45
Ioana, Valentin şi Janni, finaliştii Chefi la cuţite sezonul 12. Show-ul culinar, lider detașat de audiență

Este seara Marii Finale a sezonului 12 Chefi la cuțite – o seară în care presiunea şi emoţiile vor fi uriaşe, pe măsura dorinţei unei victorii categorice. Un lucru foarte rar s-a întâmplat în acest sezon: fiecare echipă a ajuns în semifinală cu câte trei concurenţi. Lider incontestabil de audiență, semifinala de aseară a culminat cu dezvăluirea numelor celor trei concurenți care s-au calificat în Finală: Ioana Dehelean şi Janni Alexandridis – cuţitul de aur din echipa Amanita Regală şi Valentin Timofte, cuţitul de aur din echipa Soarelui Răsare. Cei trei se întrec pentru mult râvnitul trofeu de câștigător al sezonului 12 Chefi la cuțite și marele premiu de 30.000 de Euro.

Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, semifinala Chefi la cuţite, difuzată aseară în intervalul 20:28 – 00:30, s-a impus ca lider incontestabil de audiență pe toate targeturile. Pe segmentul de public comercial cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, a înregistrat 6.8 puncte de rating și 26.4% cotă de piață, în timp ce postul de pe locul secund, Pro TV, a obținut 4.8% puncte de rating şi 18.5% cotă de piață. Și la orașe, show-ul culinar Chefi la cuțite s-a situat pe primul loc, înregistrând 7.6 puncte de rating și 24.2% cotă de piață, în timp ce ocupantul locului 2, Pro TV, a obținut 4.1 puncte de rating și 12.9% cotă de piață. Chefi la cuțite s-a impus ca lider de piață și la nivel național, cu 7.1 puncte de rating și 23% cotă de piață, în timp ce Pro TV a înregistrat 4.6 puncte de rating și 14.9% cotă de piață. În minutul de aur, 21:44, show-ul culinar de la Antena 1 a fost urmărit de peste 1.7 milioane de telespectatori.

          Ieri seară, Semifinala Chefi la cuțite i-a purtat pe concurenți prin maratonul celor trei probe consacrate: Gustul copilăriei, proba în care au gătit alături de persoane dragi și cea în care au avut de preparat câte un signature dish. Concurenții sezonului 11 Chefi la cuțite și-au făcut apariția în platou pentru jurizarea celei de-a doua probe, în timp ce pentru ultimul test, farfuriile au fost punctate chiar de către cei trei Chefi. La finalul serii, din cei nouă semifinaliști, doar trei și-au auzit numele strigate pentru Marea Finală din această seară: Ioana Dehelean şi Janni Alexandridis – cuţitul de aur din echipa Amanita Regală şi Valentin Timofte, cuţitul de aur din echipa Soarelui Răsare. Din păcate pentru chef Scărlătescu, nici unul dintre concurenţii săi nu a ajuns în finala celui de-al 12-lea sezon al show-ului culinar. „Va fi o finală spectaculoasă între Ioana, stană de piatră, dar foarte sigură pe ea, acest visător, care este Valentin şi Janni, cu rigurozitatea şi calmul lui nemţesc!”, a dezvăluit Cătălin Scărlătescu.

          În această seară, cei 3 finaliști își vor da măsura priceperii în bucătărie și totodată se vor bate în strategii bine ticluite, atunci când își vor alcătui echipele cu care vor găti, alegând cei mai potriviți oameni dintre concurenții care au părăsit competiția acestui sezon. Meniurile şi execuţiile se cer la superlativ, fără concesii, fără defecte. Cei doi Chefi aflaţi în lupta pentru marele premiu vor aştepta cu mari emoții verdictul finalei, fiecare sperând să-și adauge în palmares un nou titlu de câștigător Chefi la cuțite. Care dintre concurenți va câștiga trofeul sezonului 12 Chefi la cuțite și marele premiu de 30.000 de Euro, telespectatorii vor afla urmărind Marea Finală a show-ului culinar, difuzată în această seară de Antena 1 și AntenaPLAY, de la 20:30.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 21-54 Urban, Urban si National

Perioada 17 octombrie 2023

 

×