x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV O concurentă iUmor s-a „infiltrat” câteva zile pe platoul de filmare Cheloo: „Timp de câteva zile, a gravitat în jurul nostru, prefăcându-se că este femeie de serviciu”

O concurentă iUmor s-a „infiltrat” câteva zile pe platoul de filmare Cheloo: „Timp de câteva zile, a gravitat în jurul nostru, prefăcându-se că este femeie de serviciu”

de Redacția Jurnalul    |    02 Mar 2023   •   19:50
O concurentă iUmor s-a „infiltrat” câteva zile pe platoul de filmare  Cheloo: „Timp de câteva zile, a gravitat în jurul nostru, prefăcându-se că este femeie de serviciu”

O tânără actriță i-a cucerit pe jurații iUmor cu felul în care și-a construit numărul pentru audițiile sezonului 14! Timp de câteva zile, ea s-a prefăcut că face parte din staff-ul emisiunii și a aflat informații noi despre Delia, Cătălin Bordea, Nelu Cortea și Cheloo. Concurenta i-a luat la roast după ce a urcat pe scena show-ului atât pe jurați, cât și pe prezentatori. Ce glume „acide“ a făcut despre fiecare, ce voturi a primit şi cum s-au descurcat contracandidații ei, telespectatorii pot afla în cadrul următoarei ediții a emisiunii, difuzată sâmbătă, 4 martie, de la 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Claudia Moroșanu a pășit pe scena iUmor într-un outfit inedit! Bluza, șapca, mănușile și papucii erau acoperiți cu cartofi prăjiți, dar avea și o conservă și mai multe hârtii cu numele concurențillor prezenți în zilele anterioare de audiții, pe care jurații își notaseră diferite informații. Delia a fost prima care a recunoscut-o pe concurentă și le-a spus colegilor ei că, de fapt, ea și-a intrat în rol de câteva zile, pentru că s-a prefăcut că este femeie de serviciu. „V-am zis că era în număr și atunci?! (...) Ea a venit cu câteva zile înainte de mai multe ori și a făcut curat pe masa juriului între numere“, a povestit jurata iUmor, iar Cheloo a exclamat: „Aplauze! Timp de câteva zile, a gravitat în jurul nostru, prefăcându-se că este femeie de serviciu“. Actrița i-a păcălit chiar și pe prezentatori. „Am crezut că face parte din echipă“, a declarat Dan Badea.

Concurenta i-a rost-uit pe prezentatorii show-ului de la Antena 1, dar și pe cei patru jurați. „Ce vedeți pe mine este un costum pe care mi l-am făcut din pe care le-am găsit pe la voi pe sub masă! Vedeți, vedeți?!?“, a spus Claudia Moroșanu în timp ce Delia a intervenit și l-a atenționat pe colegul din stânga ei în legătură cu un detaliu care se afla pe actriță: „Aia este conserva pe care ai mâncat-o ieri, aia cu sardine“. Ulterior, actrița a continuat: „Experții spun că încălzirea globală de la voi a pornit! Ehe! Mai e puțin și se dezgheață Cheloo! Istoricii vor să vă bage masa la sit arheologic. Cică s-au descoperit pe acolo resturi din sezonul 1“. „Dezvăluiri senzaționale!“, a exclamat rapperul.

La finalul numărului, jurații iUmor au felicitat-o pe concurentă și au aplaudat-o. „Îți mulțumim frumos, ai fost extraordinară!“, a spus Cătălin Bordea, iar Nelu Cortea a punctat: „Excelent! Foarte bun numărul!“. Cheloo a mers pe scenă și a îmbrățișat-o pe Claudia Moroșanu. „iUmor este o emisiune de succes, ne permitem actrițe! (…). Mâzgăliturile mele s-au transformat într-o haină care a îmbrăcat astăzi o nouă artistă a teatrului românesc“, a precizat Cheloo. „Mi se pare fabulous că cineva s-a gândit că merităm atâta osteneală ca acest număr să fie conceput cu mult înainte. A venit mai devreme cu câteva zile – pentru mine, asta a cântărit cel mai mult“, a declarat Delia.

Câte like-uri a primit Claudia Moroșanu, care i-a luat la roast fără milă pe jurații iUmor, cine sunt concurenții care vor intra la votul publicului și ce material savuros a pregătit Marius Vizante, după ce a acceptat rolul de invitat special al celui de-al patrulea episod de audiții, telespectatorii pot vedea sâmbătă, începând cu ora 20:00, pe Antena 1.

 

×
Subiecte în articol: iUmor 2023 iUmor