x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Alecsandru Dunaev revine la Antena 1 cu un rol care va complica intriga serialului Lia – Soţia soţului meu

Alecsandru Dunaev revine la Antena 1 cu un rol care va complica intriga serialului Lia – Soţia soţului meu

21 Feb 2023   •   11:15
Alecsandru Dunaev revine la Antena 1 cu un rol care va complica intriga serialului Lia – Soţia soţului meu

Săptămâna aceasta, la Antena 1, un nou personaj misterios, cu legături vechi în trecutul lui Alice (Ioana Blaj), îşi face apariţia în povestea Lia – Soţia soţului meu. Alecsandru Dunaev, protagonistul proiectului Adela, de la Antena 1, revine pe micile ecrane cu rolul lui Răzvan, vărul cosmopolit al lui Petru (Ştefan Floroaica) şi Pavel (Alexandru Ion), îndrăgostit nebuneşte de Alice.  Cum va reacţiona familia Vornicu atunci când îşi va face apariţia, telespectatorii vor putea afla urmărind cele mai noi episoade Lia – Soţia soţului meu, joia aceasta, de la 20:30, la Antena 1.

Când părea că nimic nu ar putea complica şi mai mult trio-ul Petru – Alice – Lia, un nou personaj vine să complice şi mai mult intriga serialului Lia – Soţia soţului meu. Răzvan (Alecsandru Dunaev) a încercat să rupă orice legătură cu Alice după ce aceasta s-a căsătorit cu Petru, ba chiar s-a aruncat cu repeziciune într-un mariaj, din care a şi ieşit, la fel de repede. Vestea că Alice şi-a revenit din comă, după trei ani, îl face să renunţe cu totul la viaţa lui din străinătate şi să revină pentru a-i fi alături.

„Răzvan e o provocare pentru mine. E o provocare să-i înțeleg acțiunile, ce-l mână în luptă, ce-l face să se trezească de dimineață, ce-l face să nu renunțe, chiar dacă sorții îi sunt potrivnici. Vă invit să-l descoperiți și voi pe Răzvan și să vă surprindă și pe voi ce efect are ambiția asta nebună a lui. E de bine? E de rău? O să vă amuze? O să vă irite? Puțin din toate? Habar n-am, descoperim! Lia – Soţia soţului meu e un proiect fresh, efervescent și mă bucur că pot aduce și eu aportul meu la acest aflux de tinerețe, prospețime, de voie bună!”, a mărturisit actorul Alecsandru Dunaev.

Ce impact vor avea acţiunile lui Răzvan în vieţile protagoniştilor şi cum va reacţiona familia Vornicu atunci când îşi va face apariţia în casa lor, telespectatorii vor putea afla urmărind cele mai noi episoade Lia – Soţia soţului meu, joia aceasta, de la 20:30, la Antena 1.

Serialul Lia – Soţia soţului meu aduce în prim plan o poveste de iubire unică, dar încercată de trădări şi minciuni. În încercarea de a triumfa, iubirea adevărată se va lovi şi de această dată de o mulţime de obstacole şi pericole.  Va fi oare puterea destinului suficientă pentru un final fericit? Aceasta este întrebarea care îşi va găsi răspunsul în curând la Antena 1.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×