x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Luminița Anghel, Ionuț Iftimoaie, Anca Neacșu și Lino Golden intră în jocul măștilor, la “Scena misterelor”

Luminița Anghel, Ionuț Iftimoaie, Anca Neacșu și Lino Golden intră în jocul măștilor, la “Scena misterelor”

19 Mar 2019   •   11:52
Luminița Anghel, Ionuț Iftimoaie, Anca Neacșu și Lino Golden intră în jocul măștilor,  la “Scena misterelor”

Jocul măștilor continuă joi, 21 martie, de la ora 20:00, la Antena 1, cu o nouă ediție “Scena misterelor”, prezentată de Dan Negru, alături de Romică Țociu. De această dată, vedetelor pemanente care au misiunea de a ghici cine se ascunde în spatele măștilor – Pepe, Diana Munteanu, Cosmin Seleși, Rona Hartner, Dorian Popa și Andrei Duban – li se vor alătura Luminița Anghel, Ionuț Iftimoaie, Anca Neacșu și Lino Golden, interpretul hit-ului “Panamera”. Cei zece, împărțiți în două tabere, a Galacticilor, respectiv a Starurilor, vor încerca să își dea seama cine sunt celebritățile care se deghizează în această ediție a show-ului. O ediție în care măștile își vor face apariția în trei decoruri spectaculoase: lumea filmului de la Bollywood, desenul animat “Crăiasa Zăpezii” și lumea Internetului.

Ca să intre în posesia indiciilor oferite de Dan Negru, care le poate ajuta la identificarea celebrităților din spatele măștii, vedetele din platou vor avea de trecut prin mai multe probe care vor stârni hohote de râs. În cadrul acestor probe, telespectatorii Antenei 1 vor avea surpriza să descopere vedetele lor preferate în ipostaze neobișnuite. De pildă, pe Dorian Popa... tricotând.

  Cine sunt măștile care vor urca joia aceasta pe “Scena misterelor”, telespectatorii Antenei 1 vor vedea pe 21 martie, de la ora 20:00, într-o nouă ediție a show-ului prezentat de Dan Negru, alături de Romică Țociu.

×
Subiecte în articol: Scena misterelor