x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Mahmoud Chaher s-a calificat în finala sezonului 13 iUmor

Mahmoud Chaher s-a calificat în finala sezonului 13 iUmor

31 Oct 2022   •   17:40
Mahmoud Chaher s-a calificat în finala sezonului 13 iUmor

Cu glume inteligente și actuale, inspirate din viața personală, Mahmoud Chaher i-a impresionat pe cei patru jurați iUmor, seara trecută, în cadrul unui alt episod de audiții. Delia, Teo, Costel și Cheloo i-au dat câte un like, iar telespectatorii l-au votat în număr atât de mare, încât l-au trimis direct în marea finală a sezonului 13! Duminica viitoare, de la 20:00, audiţiile iUmor continuă, iar al patrulea jurat care li se alătură Deliei, lui Costel şi lui Cheloo la masa juriului este Nicoleta Luciu.

Mahmoud Chaher a venit din Siria în România în urmă cu șapte ani și s-a adaptat foarte bine aici. În faţa juriului iUmor, sirianul a venit cu un moment inspirat din experiențele trăite după ce și-a părăsit țara natală – la fel a făcut și când a participat în sezonul 1 Stand-Up Revolution.

Costel a fost cucerit de evoluția lui Mahmoud Chaher și a declarat: „ Ăsta este un material extraordinar de bun. (…). Omule, din punctul meu de vedere, dacă aveam acastă putere, să îți dau premiul ăsta direct, ca să câștigi finala, ți-l dădeam! Ești foarte bun.

Concurentul iUmor l-a surprins plăcut și pe Cheloo, care, deși, a fost sceptic în privința lui la început, la final, i-a spus: „Ai tot respectul meu! Am crezut că ești român, semeni cu un coleg de clasă pe care l-am avut – Radu. D-aia ți-am zis: «Radu»“, iar Teo a adăugat: „Pentru mine a fost ca un fel de validare a lui Mahmoud, că l-a cucerit pe Cheloo, știi? Cheloo era pregătit să nu-l placă și erau glumele bune, n-aveai ce să zici. Și-a râs.

Entuziasmat, Costel i-a mai făcut o mărturisire surprinzătoare lui Mahmoud Chaher, după ce aceasta a spus „Eu sper să fac rost din emisiunea asta de 20.000 de euro!”  “Dacă nu câștigi finala, îți dau eu!, iar Delia a completat: „Îl vrem în finală, da?! Îl vrem în finală! Mi-a plăcut foarte mult!“. Dorința cântăreței s-a îndeplinit, telespectatorii votându-l pe sirian şi trimiţându-l direct în finala iUmor.

Audițiile sezonului 13 continuă duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, când seria juraţilor-surpriză care se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii continuă cu Nicoleta Luciu. De la actrobații, magie, teatru, mimă sau stand-up și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora. Invitații speciali nu vor lipsi și vor demonstra din nou că umorul nu are limite!

×
Subiecte în articol: Mahmoud Chaher iUmor