x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Marea Finală Chefi la cuțite: cursa fantastică pentru trofeul sezonului 13, diseară, la Antena 1

Marea Finală Chefi la cuțite: cursa fantastică pentru trofeul sezonului 13, diseară, la Antena 1

de Redacția Jurnalul    |    15 Mai 2024   •   16:45
Marea Finală Chefi la cuțite: cursa fantastică pentru trofeul sezonului 13, diseară, la Antena 1

În această seară, de la ora 20:30, la Antena 1, se desfășoară finala sezonului 13 Chefi la cuțite: doar trei concurenți se vor alinia la startul întrecerii pentru marele trofeu și premiul de 30.000 de euro. Ieri seară, nouă competitori au trecut prin cele trei probe ale Semifinalei, în deschiderea ediției de azi Irina Fodor urmând să anunțe numele finaliștilor.

Ediția de ieri seară Chefi la cuțite s-a impus ca lider de audiență pe intervalul orar al emisiunii Survivor All Stars, obținând pe segmentul de public comercial 5.3 puncte de rating și 20.9% cotă de piață, în timp ce postul concurent ProTv a înregistrat 4.7 puncte de rating și 18.4 % cotă de piață. Supremația pe același interval orar s-a păstrat și pe targetul publicului urban, Chefi la cuțite obținând 5.3 puncte de rating și 17.2% cotă de piață, în timp ce postul ProTV a înregistrat 4.9 puncte de rating și 15.7% cotă de piață. În minutul de aur 22:05, peste 1,1 milioane de telespectatori au urmărit show-ul culinar pe Antena 1.

          Emoții uriașe pentru jurați: Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner și Chef Orlando Zaharia speră să aibă câte un reprezentant în Finală, în timp ce Chef Ștefan Popescu, juratul care în acest sezon nu a avut echipă, mizează pe Mihai Dragomir, cuțitul lui de aur, pentru a ocupa un loc în cursa din această seară. În ediția de ieri, nouă concurenți au trăit intens cele trei provocări ale Semifinalei. Lucia Susanu, Alexandra Veber și Varză (Daniel Ilie), din echipa verde, Andrea Recaldin, Lăcrămioara Pintilie și Antonio Ștefănescu, din echipa roz, Mihai Dragomir, Mădălin Dumitru și Nicoleta Sima, din echipa galbenă vor aștepta în această seară
să-și audă numele rostit la tensionatul moment al nominalizării finaliștilor. Astfel, cei trei jurați care și-au format echipe au câte trei concurenți în Semifinală, dar oare fiecare dintre ei va avea un reprezentant în Finală?

          De la proba gătitului alături de cineva drag la prepararea unei farfurii fine dining cu ingrediente de top, dar și a unei farfurii care să reprezinte amprenta culinară personală, cei nouă semifinaliști au trecut ieri prin trei jurizări diferite, fiecare punct obținut adăugând greutate în topul decisiv. Cursa din această seară îi va provoca pe cei trei finaliști să își alcătuiască strategic câte o echipă din foștii concurenți și să gătească un meniu cu aperitiv, fel principal și desert, jurizat de specialiști cu nume sonore în domeniul gastronomic. Lupta pentru marele trofeu este marcată de o premieră în istoria Chefi la cuțite. Despre ce este vorba, cum se va desfășura Marea Finală și cine va câștiga trofeul sezonului 13 al show-ului culinar telespectatorii vor afla urmărind ediția difuzată de Antena 1 și AntenaPLAY diseară, de la 20:30.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Sursa: Kantar Media                        

Copyright: ARMADATA S.R.L.                       

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group                   

Analiza este facuta pe target-urile 21-54 Urban, Urban All și Național

Perioada 14 mai 2024

×
Subiecte în articol: finala Chefi la cuțite