x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Mihai Dragomir este câştigătorul Chefi la Cuțite, sezonul 13

Mihai Dragomir este câştigătorul Chefi la Cuțite, sezonul 13

de Redacția Jurnalul    |    16 Mai 2024   •   00:21
Mihai Dragomir este câştigătorul Chefi la Cuțite, sezonul 13

Mihai Dragomir, concurentul lui chef Alexandru Sautner, a câştigat sezonul 13 al show-lui culinar Chefi la Cuțite şi pleacă acasă cu premiul în valoare de 30.000 de Euro.

Emoțiile au atins cote maxime când banda a pornit pentru ultima oară în Finala Chefi la cuțite, sezonul 13. Concurenții și chefii au așteptat cu nerăbdare să afle cine a câștigat show-ul culinar în finala din 15 mai 2024.

Lăcrămioara Pintilie, Mihai Dragomir și Lucica Susanu au privit cu fiori cloșul care aducea farfuria cu numele câștigătorului în platou. Atmosfera s-a încărcat rapid de tensiune. Toți își doreau să scape de suspans și să descopere posesorul marelui premiu de 30.000 de euro.

Liniștea a cuprins subit încăperea până când Irina Fodor a făcut anunțul important. Prezentatoarea TV a ridicat farfuria aurie pe care era scris numele finalistului din echipa galbenă.

Așadar, Mihai Dragomir a câștigat Chefi la cuțite, sezonul 13. Vestea i-a luat prin surprindere pe chef Ștefan Popescu și chef Alexandru Sautner, aducând o explozie de bucurie. Aceștia au sărit peste bandă pentru a-l îmbrățișa pe concurent.

Finalistul din echipa galbenă a îngenunchiat atunci când a aflat că pleacă acasă cu premiul în valoare de 30.000 de euro. Lucica Susanu și Lăcrămioara Pintilie s-au bucurat pentru colegul lor de competiție.

„Nu-mi vine să cred. Parcă m-a lovit un tsunami, efectiv m-au lăsat picioarele! Sunt în stare de șoc. Am câștigat războiul și i-am făcut mândri pe chefi. Nu-mi vine să cred că premiul ăsta îmi aparține, că pe farfuria asta scrie chef Mihai Dragomir. Toată munca pe care am depus-o de acum șase ani de când am fost eliminat din bootcamp până în momentul ăsta am muncit pentru acest titlu. Sunt atât de mândru de tot!”, a fost reacția lui Mihai Dragomir.

„Sunt cel mai bucuros om din lume! Nu știu când am fost ultima dată așa de fericit. Doamne, cât am sperat să câștig sezonul ăsta, e victoria lui Mihai”, a spus chef Alexandru Sautner.

Cine este Mihai Dragomir, câștigătorul Chefi la cuțite sezonul 13. De unde se cunoaște cu chef Ștefan Popescu

Încă din preselecții, Mihai Dragomir i-a impresionat pe cei patru jurați cu abilitățile sale culinare. Tânărul în vârstă de doar 24 de ani a venit din Techirghiol pentru a le face chefilor un desert delicios.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Deși este un bucătar la început de drum, câștigătorul Chefi la cuțite sezonul 13 are o experiență vastă în domeniul gastronomiei. Acesta mizează pe creativitate și gust atunci când intră în bucătăria, lucru evident din preparatele realizate în show-ul culinar. Toate aceste detalii importante l-au făcut pe chef Ștefan Popescu să-i ofere cuțitul de aur.

Puțini știu faptul că Mihai Dragomir a lucrat timp de 8 luni pentru Alex Crăciun, un celebru chef în Londra. În plus, acesta a dezvăluit că ocupa funcția de chef într-un restaurant deschis de mai bine de un an.

Mai mult, finalistul din echipa galbenă a mai participat la Chefi la cuțite în urmă cu aproximativ 5 ani. Mihai Dragomir avea doar 18 ani când a pășit pe platoul de filmare al emisiunii, ajungând până în bootcamp unde a fost eliminat.

Nici bine nu a pășit în fața juraților la preselecții că chef Ștefan Popescu l-a recunoscut imediat. Se pare că juratul a fost unul dintre primii mentori ai câștigătorului Chefi la cuțite sezonul 13, fiind profesorul său la școala culinară pe care a făcut-o, potrivit Antena1.ro.

×