x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Noutățile lunii octombrie în AntenaPLAY. Care sunt surprizele de care se vor bucura abonații

Noutățile lunii octombrie în AntenaPLAY. Care sunt surprizele de care se vor bucura abonații

de Redacția Jurnalul    |    05 Oct 2023   •   16:30
Noutățile lunii octombrie în AntenaPLAY. Care sunt surprizele de care se vor bucura abonații

În octombrie, adrenalina crește la cote maxime în AntenaPLAY. Cel mai așteptat reality show din România va avea o premieră maraton de 5 zile și cel mai iubit show de cooking își va desemna câștigătorii în marea finală.

America Express, cel mai dur reality show din România, revine sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 20:00, cu o premieră maraton de cinci zile. Drumul Soarelui se va desfășura, pentru prima oară, pe două emisfere. Concurenții pornesc din Columbia, trec prin Mijlocul Pământului în Ecuador, destinația finală fiind Buenos Aires, Argentina. Pleacă din Medellin, Columbia, fosta reședință a lui Pablo Escobar și trebuie să ajungă în țara lui Messi. Reality show-ul poate fi urmărit exclusiv online în AntenaPLAY.

Jurnal de călătorie te pregătește pentru marea lansare, vezi cele mai tari imagini din noul sezon și imagini exclusive din spatele camerelor, în AntenaPLAY. Jurnal de călătorie îți arată imagini inedite cu peripețiile și situațiile limită prin care au trecut echipa de producție și vedetele în America Express, pe Drumul Soarelui. Descoperă cum s-a desfășurat aventura tumultoasă și ce provocări majore au apărut în timpul filmărilor.

Și odată cu noul sezon revine și Podcastito Express, un produs original AntenaPLAY, în care concurenții comentează episoadele America Express.

Serialele tale preferate sunt în AntenaPLAY

Iubitorii de seriale au și în octombrie episoade noi și seriale pentru toate gusturile.

Lia, soția soțului meu, serialul care se bucură de o distribuţie de excepţie şi o echipã de producţie cu o vastã experienţă, duce mai departe povestea personajelor atât de îndrăgite şi aduce în prim-plan noi situații cu totul neaşteptate în noile episoade.

Seria Lia - Tot ce nu se vede îți aduce dezvăluiri inedite și imagini din culisele serialului, exclusiv în AntenaPLAY. Ce se întâmplă în culisele serialului Lia - Soția soțului meu? Descoperă actorii care dau viață personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției românești.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, comedie romantică, concepută special pentru cei care doresc să experimenteze o poveste de dragoste unică, presărată cu momente amuzante dar și tensionate.

În spatele Camerei 609 este producția exclusivă în care vezi ce se întâmplă în culisele serialului Lasă-mă, îmi place! Camera 609! Descoperă dezvăluiri inedite și imagini exclusive de pe platourile de filmare, alături de actorii distribuției: despre personajele pe care le interpretează, emoțiile pe care le au pentru premieră serialului și povestea producției românești.

Comedia Bravo, tată!, ce îi are ca protagonişti pe Răzvan Fodor, Liviu Vârciu, Cosmin Natanticu și Ștefan Pavel, patru bărbați din medii complet diferite, care devin prieteni prin prisma grădiniței unde copiii lor sunt înscriși, va avea premiera pe 22 octombrie. În fiecare episod, cei patru intră în diverse încurcături, și, totodată, telespectatorii sunt martorii unor scene menite să stârnească emoții și hohote de râs.

Serialele tale preferate pe care le vezi în AntenaPLAY sunt deja în topul vizionărilor. Abonații AntenaPLAY au parte săptămânal de noi episoade din serialele lor preferate.

Hotel Portofino a ajuns la sezonul 2, primul sezon poate fi urmărit integral. Makari sicilian mysteriescele două sezoane pot fi urmărite integral de abonații AntenaPLAY.

Acțiunea continuă în State Secrets, un thriller politic în care totul se petrece în jurul tentativei de asasinare a președintelui spaniol. În curând, alte seriale noi vor intră în AntenaPLAY: Forgive me God, Melting me softly, Love Reserved și multe altele.

Un octombrie de film în AntenaPLAY. Pentru abonații AntenaPLAY luna octombrie aduce nu mai puțin de 9 filme pentru toate gusturile, filme premiate la festivalurile internaționale. Comedie, acțiune, thriller, dragoste și povești inspirate din fapte reale.

×
Subiecte în articol: AntenaPLAY