x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Premiera sezonului 12 Chefi la cuțite, lider de audiență. Diseară, Ioan Andone gătește, iar Dani Oțil jurizează o nouă amuletă

Premiera sezonului 12 Chefi la cuțite, lider de audiență. Diseară, Ioan Andone gătește, iar Dani Oțil jurizează o nouă amuletă

de Redacția Jurnalul    |    03 Sep 2023   •   15:20
Premiera sezonului 12 Chefi la cuțite, lider de audiență. Diseară, Ioan Andone gătește, iar Dani Oțil jurizează o nouă amuletă

Festinul Chefi la cuțite din această toamnă a început la Antena 1 cu o ediție care s-a impus aseară ca lider de audiență pe toate targeturile.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au revenit cu forțe proaspete în platoul show-ului culinar, gata pentru jurizările pe nevăzute, dar și pentru bătălia primei amulete. Irina Fodor a inaugurat sezonul 12 cu o amuletă aruncată în premieră în joc, iar cea dintâi victorie i-a revenit lui Chef Sorin Bontea. Diseară, Chefii vor avea parte de momente speciale la audițiile pe nevăzute, iar Dani Oțil va juriza una dintre cele mai periculoase amulete.

Premiera sezonului 12 Chefi la cuțite, lider de audiență

Premiera Chefi la cuțite, difuzată aseară în intervalul 20:00 – 23:25, s-a impus ca lider de audiență pe toate targeturile. Pe segmentul de public comercial, a înregistrat 3.9 puncte de rating și 19.5% cotă de piață. Și la orașe, show-ul culinar Chefi la cuțite s-a situat pe primul loc,

Chefi la cuțite s-a impus ca lider de piață și la nivel național, cu 4.9 puncte de rating și 16% cotă de piață. În minutul de aur 21:40, premiera Chefi la cuțite a fost urmărită de peste 1,1 milioane de telespectatori.

Ieri seară, Irina Fodor a inaugurat sezonul 12 Chefi la cuțite cu o amuletă aruncată prima oară în joc, avantajul său anunțând o confruntare pe echipe spectaculoasă: ”Chefii vor fi obligați să conducă echipele adverse fără să comunice cu echipele lor”.

Acesta a fost avantajul câștigat de Chef Sorin Bontea, după o jurizare făcută de Oase, la o întrecere la care cel de-al patrulea Chef invitat a fost Iosif Ștefănescu. De partea cealaltă, în arena preselecțiilor, Chefii au primit vizita fostului jucător de baschet Virgil Stănescu. ”Venirea mea la Chefi la cuțite a fost o provocare, pentru că m-a scos din zona de confort”, a declarat sportivul, după întâlnirea sa specială cu jurații.

Diseară, Ioan Andone gătește pentru Chefi, iar Dani Oțil jurizează o amuletă periculoasă, de la 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY

În seara aceasta, Chefii se reunesc pentru o nouă înfruntare, cea de-a doua amuletă fiind jurizată de Dani Oțil. ”Niciodată n-am avut șansa să mănânc ceva gătit de Chefi. În sfârșit, au gătit pentru mine – și ce credeți?! Gratis!”, a declarat cu umor Dani Oțil, care a savurat din plin postura degustătorului invitat la o probă la care cel de-al patrulea competitor este Roxana Blenche.

Jurizările pe nevăzute le vor prilejui celor trei Chefi întâlniri cu concurenți ce au trăit experiențe aparte. Unul dintre ei este George Găină, românul care a avut ocazia să gătească pentru unele dintre cele mai mari vedete internaționale pe luxosul iaht care i-a aparținut celebrului armator grec Aristotel Onassis.

”Acum doi mă aflam în Germania, unde a apărut această oportunitate de a lucra pe vasul Christina O., care a fost al lui Onassis. Eram patru bucătari pe iaht și acolo am avut șansa să gătim pentru Leonardo DiCaprio, Mike Tyson și Cuba Gooding Jr., evenimentele de pe vas fiind extrem de restrânse, cu cel mult 32 de invitați”, a dezvăluit George la întâlnirea cu jurații. Ce preparat a pregătit concurentul pentru etapa preselecțiilor, care va fi reacția celor trei Chefi și câte cuțite va primi George telespectatorii vor afla în această seară.

Tot în cea de-a doua ediție, Chefii primesc vizita legendei fotbalului, Ioan Andone. ”Gătitul chiar este o pasiune pentru mine, chiar intru în bucătărie să-mi ajut soția. Am început să gătesc și mâncăruri spaniole. Dacă tot petrec timp în Spania, am învățat multe despre preparatele lor”, a declarat Andone, hotărât să-i impresioneze pe jurați cu priceperea sa în arta culinară. ”Mă uit la Chefi la cuțite. Dacă îți place bucătăria, normal că te uiți să vezi cum apreciază jurații preparatele și ce comentarii au. Aceasta este prima emisiune de divertisment în care apar”, a punctat Ioan Andone.

Cine va câștiga cea de-a doua amuletă a sezonului 12, dar și întregul episod savuros al întâlnirii lui Ioan Andone cu jurații urmează în ediția Chefi la cuțite din această seară, de la ora 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Sursa: Kantar Media

Copyright: ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group

Analiza este făcută pe target-urile 21-54 Urban, Urban și Național

×
Subiecte în articol: Chefi la cuțite ioan andone dani otil