x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Provocarea celei de-a patra amulete, la Chefi la cuțite: jurații gătesc cu 13 ingrediente. Chef Richard: ”Voi face una dintre cele mai complicate rețete cu care am lucrat”

Provocarea celei de-a patra amulete, la Chefi la cuțite: jurații gătesc cu 13 ingrediente. Chef Richard: ”Voi face una dintre cele mai complicate rețete cu care am lucrat”

de Redacția Jurnalul    |    25 Mar 2024   •   15:15
Provocarea celei de-a patra amulete, la Chefi la cuțite: jurații gătesc cu 13 ingrediente. Chef Richard: ”Voi face una dintre cele mai complicate rețete cu care am lucrat”

Misiune grea, în seara aceasta, la Chefi la cuțite: cei 4 jurați se luptă pentru cea de-a patra amuletă a sezonului 13 gătind cu... 13 ingrediente. ”Azi e o luptă foarte grea. Vreau să mă concentrez ca să o pot câștiga”, a anunțat Chef Sautner. ”Am zis că dau totul azi. Vreau să fac ceva diferit de ceilalți”, a punctat Chef Ștefan, care nu a câștigat până acum nicio amuletă. De partea cealaltă, Chef Richard este la fel de hotărât să-și adjudece această amuletă, nemulțumit fiind de totalul punctelor acumulate. Cel care vine să deguste preparatele juraților pentru a decide câștigătorul serii este Mihai Morar.

După primele trei înfruntări pentru amuletă ale sezonului 13, topul în funcție de punctele acumulate arată astfel: Chef Orlando Zaharia ocupă prima poziție cu 13 puncte, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu sunt la egalitate pe locul doi cu 10 puncte, în timp ce Chef Alexandru Sautner are 9 puncte. Punctajul final va decide care sunt cei trei jurați care vor avea privilegiul de a-și alcătui echipe. Așadar, cu atât mai dificil este rolul lui Mihai Morar diseară, când jurații se vor bate pentru o amuletă care poate răsturna situația în confruntările pe echipe. Se anunță o luptă grea, pentru că Chefilor li se vor cere listele de ingrediente la control.

          În ringul preselecțiilor, competiția aduce preparate speciale, dar și povești pe măsură. Doi foști sportivi de performanță cu recorduri naționale, Radu Mateescu și Cătălin Obretin, vin să gătească pentru jurați, împărtășindu-le incredibila lor poveste. După un grav accident de circulație, lui Radu i s-au dat doar 10% șanse de supraviețuire, un procentaj contrazis cu brio grație ambiției sale extraordinare, dar și unui parcurs fantastic de greu, făcut cu ajutorul medicilor: Radu a trecut prin nu mai puțin de 49 de intervenții chirurgicale în opt luni! Întreaga poveste, diseară. În aceeași ediție, Adrian Mașincaș este unul dintre tinerii concurenți care visează la un loc în echipa unuia dintre jurați. La 25 de ani, Adrian este Hea Chef cu experiență în țară, dar și peste hotare, în Belgia și Marea Britanie, unde, la doar 16 ani, a lucrat într-unul dintre restaurantele regretatului Chef britanic Gary Rhodes. Cum se va descurca Adrian în preselecții telespectatorii vor afla în ediția Chefi la cuțite de diseară. Săptămâna aceasta, emisiunea este difuzată luni și miercuri, de la 20:30, seara de marți fiind rezervată meciului Naționalei de fotbal cu Columbia.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×