x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Publicul spectator, factor de decizie în desemnarea finaliştilor Te cunosc de undeva! Pepe: „Vor trece de 3 ori prin chinul aflării rezultatelor!”

Publicul spectator, factor de decizie în desemnarea finaliştilor Te cunosc de undeva! Pepe: „Vor trece de 3 ori prin chinul aflării rezultatelor!”

de Redacția Jurnalul    |    09 Dec 2022   •   10:23
Publicul spectator, factor de decizie în desemnarea finaliştilor Te cunosc de undeva! Pepe: „Vor trece de 3 ori prin chinul aflării rezultatelor!”

Semifinala celui de-al 18-lea sezon Te cunosc de undeva!  se anunţă a fi una cu mari emoţii pentru cele 7 cupluri de artişti #NăscuţiPentruSpectacol care luptă pentru un loc în marea finală a show-ului. De data aceasta, pe lângă votul juriului şi cele 5 puncte pe care concurenţii şi le acordă între ei, cea mai importantă notă va aparţine publicului prezent pe platoul de filmare, care poate răsturna orice clasament.    

Dacă Jo şi Liviu Teodorescu, prin câştigarea ultimei gale, şi-au asigurat un loc în mare finală, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre celelalte 7 cupluri ale transforming show-ului de la Antena 1, care vor trăi cu mari emoţii verdictele: „Concurenţilor le vor bate rău inimile în această seară, pentru că vor trece de 3 ori prin chinul aflării rezultatelor şi al schimbărilor de clasament: întâi juriul, apoi notarea dintre ei şi, în cele din urmă şi cel mai important, nota publicului, care poate răsturna orice clasament!”, a dezvăluit Pepe, în vreme ce Alina a completat: „La fel ca juriul, publicul poate acorda note între 5 şi 11, iar punctajele obţinute pot fi uriaşe şi pot schimba clasamentul!”.

Cine sunt cele 3 cupluri de artişti care vor concura alături de Jo şi Liviu Teodorescu în finala Te cunosc de undeva! şi ce momente încărcate de emoţie au pregătit concurenţii pentru semifinala transforming show-ului, telespectatorii vor putea afla sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1.

×