x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Ramona Bădescu, apariție de milioane pe scena iUmor, sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1. „Ce se întâmplă aici? S-au sărutat!”

Ramona Bădescu, apariție de milioane pe scena iUmor, sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1. „Ce se întâmplă aici? S-au sărutat!”

de Redacția Jurnalul    |    13 Sep 2024   •   22:45
Ramona Bădescu, apariție de milioane pe scena iUmor, sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1. „Ce se întâmplă aici? S-au sărutat!”

Ramona Bădescu, celebra actriță și model, revine pe scena iUmor în ediția de sâmbătă seara, în cadrul rubricii iReal, prezentată de Oana Dragne și Andreas Petrescu, iar apariția sa este una de milioane.

Cel de-al 17-lea sezon iUmor – Nu e ce vezi la televizor aduce, în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, momente savuroase, dar și multe surprize. În cel de-al doilea episod al noului sezon, Oana Dragne și Andreas Petrescu o au ca invitat special în cadrul rubricii iReal pe actrița Ramona Bădescu, iar apariția sa este una de-a dreptul răvășitoare.

,,Îmi lipsea atmosfera de aici, îmi era dor să mă distrez alături de oamenii de aici, să fiu ironică, atât la adresa mea, cât și la adresa celorlalți, a mărturisit Ramona, care, imediat ce și-a făcut intrarea în platou, a stârnit ropote de aplauze.

             ,,Băi, oameni buni, femeia este extraordinar de frumoasă, arată incredibil de bine!”, a declarat Cătălin Bordea imediat ce a văzut-o pe Ramona, care și-a făcut intrarea ca o adevărată divă, iar Cheloo, la rândul lui, și-a manifestat admirația: ,,Felicitări! Arată ca o adevărată doamnă!”.

Ce a urmat pe scenă a fost un moment cu adevărat memorabil, la care nimeni nu se aștepta, iar Cosmin Natanticu a exclamat: ,,Ooooo, nu!”, în timp ce Bordea a continuat, surprins: ,,Ce se întâmplă aici? S-au sărutat?!”. Despre ce este vorba, telespectatorii pot afla urmărind cea de-a doua ediție a noului sezon iUmor, sâmbăta aceasta, de la ora 20.20, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Oana și Andreas vor încheia fiecare ediție iUmor cu o poveste senzațională, spusă de câte un nume mare din industrie, dar și de oameni pe care nu te-ai aștepta să-i vezi la iUmor

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, aduce, la Antena 1, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, cel mai antrenant spectacol, cu ingrediente pe toate gusturile.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: iUmor ramona badescu