x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Românul care a gătit pe iahtul lui Onassis pentru Leonardo DiCaprio vrea să-i cucerească pe jurați în sezonul 12 Chefi la cuțite

Românul care a gătit pe iahtul lui Onassis pentru Leonardo DiCaprio vrea să-i cucerească pe jurați în sezonul 12 Chefi la cuțite

de Redacția Jurnalul    |    29 Aug 2023   •   09:15
Românul care a gătit pe iahtul lui Onassis pentru Leonardo DiCaprio vrea să-i cucerească pe jurați în sezonul 12 Chefi la cuțite

Numărătoarea inversă a început: sâmbăta aceasta, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu dau startul jurizărilor pe nevăzute din sezonul 12 Chefi la cuțite, un sezon care le va prilejui noi întâlniri memorabile cu invitați speciali, dar și cu concurenți care aduc în platoul show-ului culinar povești aparte.

Emisiunea prezentată de Irina Fodor are o premieră maraton cu 5 ediții consecutive: sâmbătă și duminică, 2 și 3 septembrie, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, 4, 5 și 6 septembrie, de la 20:30.

Emisiunea Chefi la cuțite sezonul 12 va avea o premieră maraton cu 5 ediții consecutive. Ce surprize pregătesc chefii

Unul dintre concurenții care pășesc weekendul acesta în platoul Chefi la cuțite are 32 de ani și le dezvăluie juraților o experiență specială din parcursul lui ca bucătar. Dacă în prezent, George Găină lucrează în Germania, la întâlnirea cu cei trei Chefi el a povestit care a fost apogeul carierei sale în bucătărie: George a avut ocazia să gătească pentru unele dintre cele mai mari vedete internaționale pe luxosul iaht care i-a aparținut celebrului armator grec Aristotel Onassis.

”Acum doi mă aflam tot în Germania, unde a apărut această oportunitate de a lucra pe vasul Christina O., care a fost al lui Onassis. Eram patru bucătari pe iaht și acolo am avut șansa să gătim pentru Leonardo DiCaprio, Mike Tyson și Cuba Gooding Jr., evenimentele de pe vas fiind extrem de restrânse, cu cel mult 32 de invitați”, a dezvăluit George la întâlnirea cu jurații.

Ce preparat a pregătit concurentul pentru etapa preselecțiilor, care va fi reacția celor trei Chefi și câte cuțite va primi George telespectatorii vor afla în acest weekend.

Cele 5 ediții ale premierei maraton Chefi la cuțite vor fi difuzate sâmbătă și duminică, 2 și 3 septembrie, de la 20:00, și luni, marți și miercuri, 4, 5 și 6 septembrie, de la 20:30, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale. Excepție vor face edițiile ce urmează imediat premierei maraton, programate sâmbătă și duminică, 9 și 10 septembrie, de la 20:00, și luni și miercuri, 11 și 13 septembrie, de la 20:30, în următoarele săptămâni show-ul culinar fiind difuzat în fiecare duminică, luni, marți și miercuri.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Chefi la cuțite Leonardo DiCaprio