x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Romică Țociu, asociat cu Pablo Escobar în America Express - Drumul Soarelui:  ,,Mă ajută fața, mai mult mustața. Am așa un aer columbian!’’ „Au fost dăți când nu am mâncat decât odată la două zile!”

Romică Țociu, asociat cu Pablo Escobar în America Express - Drumul Soarelui:  ,,Mă ajută fața, mai mult mustața. Am așa un aer columbian!’’ „Au fost dăți când nu am mâncat decât odată la două zile!”

de Redacția Jurnalul    |    13 Oct 2023   •   12:00
Romică Țociu, asociat cu Pablo Escobar în America Express - Drumul Soarelui:  ,,Mă ajută fața, mai mult mustața. Am așa un aer columbian!’’  „Au fost dăți când nu am mâncat decât odată la două zile!”

Așteptarea a luat sfârșit! America Express, cel mai dur reality show din România, revine la Antena 1, sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 20.00, cu o premieră maraton de cinci zile. Astfel, în săptămâna lansării, show-ul va fi difuzat sâmbătă, de la 20.00 și duminică, de la ora 21.00, iar de luni până miercuri, de la ora 20.30. În cea de-a doua săptămână, America Express revine la tronsonul consacrat: duminică de la ora 21.00 și luni, marți și miercuri de la ora 20.30.

„E îngrozitor să știu cum Cătălin nu a mâncat nimic toată ziua, iar eu să nu pot face nimic în privința asta’’, a povestit Romică, completând că ,,toată experiența asta ne-a ajutat să descoperim lucruri noi unul la celălalt, nu știam despre el că este atât de competitiv. E o mare surpriză băiatul meu pentru mine!’’.

Întrebați cum reușesc să supraviețuiască, Romică a dezvăluit că ,,au fost dăți când nu am mâncat decât odată la două zile, ne omoară ăștia cu ouăle și cu niște arepas’’; America Express nu e vrăjeală, e tăvăleală; ce vedeți la tv e doar 20% din tot ce se întâmplă aici’’.

La un moment dat, actorul a fost comparat cu Pablo Escobar, când se afla la Muzeul celebrului traficant: ,,Mă ajută fața, mai mult mustața. Am așa un aer columbian și mi s-a spus că semăn cu el!’’.

Drumul Sorelui se va desfășura, pentru prima oară, pe două emisfere. Concurenții pornesc din Columbia, trec prin Mijlocul Pământului în Ecuador, destinația finală fiind Buenos Aires, Argentina. Pleacă din Medellin, Columbia, fosta reședință a lui Pablo Escobar și trebuie să ajungă în țara lui Messi. Parcursul lor include tot ce are mai interesant de oferit această zonă a Americii de Sud. Misiunile și jocurile sunt gândite în așa fel încât să le ofere atât lor, cât și telespectatorior, o experiență completă. Vor trăi aventura la cote maxime în Columbia, vor cunoaște triburile indigene din Ecuador și vor învăța ce înseamnă pasiunea în Argentina.

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și  iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea, parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România. Aventura lor pe Drumul Soarelui începe sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 20.00, la Antena 1.

 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×
Subiecte în articol: America Express romica tociu