x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV The Free Tenors, moment savuros de stand-up comedy muzical pe scena iUmor, sâmbătă, ora 20:00, la Antena 1

The Free Tenors, moment savuros de stand-up comedy muzical pe scena iUmor, sâmbătă, ora 20:00, la Antena 1

de Redacția Jurnalul    |    06 Oct 2023   •   17:45
The Free Tenors, moment savuros de stand-up comedy muzical pe scena iUmor, sâmbătă, ora 20:00, la Antena 1

Cezar Ouatu, Marius Deneş şi Mihnea Niculescu, membrii primei trupe de stand-up comedy muzical - The Free Tenors - vin pe scena iUmor, în cadrul celei de-a patra ediții a celui mai nou sezon al show-ului de umor de la Antena 1, care va fi difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00. Invitați speciali al ediţiei, cei trei tenori români fac un super show de stand-up comedy muzical pe scena iUmor.

„Ei au găsit un proiect real, au acceptat că trebuie să introducă și umor, au lăsat deoparte aura aia de artiști superiori și au devenit foarte umani; mie îmi place foarte mult proiectul, aș asculta așa ceva’’, a declarat Cheloo.

Întregul moment susținut de trupa The Free Tenors, pe care Delia ar vrea să-l vadă mai des la iUmor, declarând că „mi-ar plăcea să fiți în fiecare zi aici, cu noi”, va putea fi urmărit sâmbătă seara, începând cu ora 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY. ,,Simt nevoia de artă la locul de muncă, simt nevoia de manifestări muzicale, dans, voie bună, cultură. Au niște voci minunate, care se armonizează ireproșabil și vreau să-i mai văd la iUmor; sper să fie angajați aici permanent’’, a completat artista.

Cel de-al 15-lea sezon iUmor continuă în fiecare sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1! Delia, Cheloo, Cătălin Bordea şi Cosmin Natanticu se vor așeza la masa juriului și se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii. De la stand-up, dans, teatru, magie sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: The Free Tenors iUmor iUmor 2023