x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Un bonfire special dă peste cap lucrurile pe Insula Iubirii, în ultima săptămână a celui mai dur test de fidelitate

Un bonfire special dă peste cap lucrurile pe Insula Iubirii, în ultima săptămână a celui mai dur test de fidelitate

de Redacția Jurnalul    |    04 Aug 2023   •   17:15
Un bonfire special dă peste cap lucrurile pe Insula Iubirii, în ultima săptămână a celui mai dur test de fidelitate
Sursa foto: Mihai Ștețcu

Cuplurile de la Insula Iubirii au intrat, în forţă, în ultima săptămână de test. Evenimentele au început să se precipite tot mai mult, mai ales că testul se apropie de final şi întrebările cu care au pornit la drum primesc tot mai multe răspunsuri. Două relaţii s-au rupt deja, însă Insula a demonstrat de-a lungul timpului că oricând, totul se poate schimba.

Flacăra ispitei va face din nou lumină în vila fetelor, aducând veşti nedorite, în cadrul unui bonfire special. Pentru cine sunt veştile şi ce decizie va lua la rândul său, celălalt partener, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă ediţie Insula Iubirii, difuzată în această seară, de la 20:30, la Antena 1.

Concurenţii Insula Iubirii îşi dau frâu liber trăirilor

Presaţi de puţinul timp rămas, concurenţii Insula Iubirii îşi dau frâu liber trăirilor. Au început să experimenteze contracronometru, tocmai pentru ca nimic să nu rămână netrăit sau netestat.

În ritm alert, legăturile create cu ispitele devin tot mai puternice, iar certurile şi tensiunile sunt la ordinea zilei în ambele vile. Insula i-a provocat să fie ei înşişi şi i-a arătat exact aşa cum sunt. I-a adus în situaţii care i-au apropiat şi în care nu-şi mai pot ascunde nimic.

Pe unul dintre concurenţi, apropierea de o ispită l-a adus în punctul în care nu ştie ce drum să aleagă. „Vrei să te sărut acum? Te sărut acum!”, va fi provocarea pe care aceasta i-o va arunca abil concurentului.

Ce va răspunde acesta şi ce ecou va avea pe cealaltă insulă, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă ediţie Insula Iubirii, difuzată în această seară, de la 20:30, la Antena 1.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Insula Iubirii bonfire special