x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Un magician de 23 de ani i-a lăsat fără replică pe jurații iUmor. Delia: „Cum a făcut asta? A fost o premieră!“

Un magician de 23 de ani i-a lăsat fără replică pe jurații iUmor. Delia: „Cum a făcut asta? A fost o premieră!“

de Redacția Jurnalul    |    20 Apr 2023   •   22:15
Un magician de 23 de ani i-a lăsat fără replică pe jurații iUmor. Delia: „Cum a făcut asta? A fost o premieră!“

Episodul 9 de audiții iUmor va fi presărat cu momente incredibile, create de concurenții care au intrat în cursa pentru marele premiu al show-ului. Printre aceștia se numără un magician de 23 de ani îi va lăsa fără replică pe Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Delia și Cheloo cu un truc care reprezintă o premieră pe scena emisiunii de umor. Cât de complex a fost numărul iluzionistului, câte like-uri a primit, dar și cum s-au descurcat contracandidații lui, telespectatorii pot vedea duminică, începând cu ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Născut în Timișoara, Emanuel Cica locuiește într-un oraș din Italia și a revenit în țară special pentru a participa la iUmor. „Am făcut diverse show-uri de magie în Italia și acum am venit pentru că este visul meu: să arăt aici, în țara mea, ce pot să fac“, a mărturisit iluzionistul de 23 de ani. Întrebat de magicianul Robert Tudor care este cel mai spectaculos număr pe care îl are în palmares, concurentul a spus: „Cel pe care l-am pregătit pentru audițiile iUmor. O să fie un număr tare rău de tot și sunt sigur că nu a mai făcut nimeni chestia asta“.

Emanuel Cica a urcat pe scena show-ului de umor de la Antena 1 împreună cu iubita lui, Andreea, pe care a cunoscut-o în urmă cu câteva luni cadrul unei emisiuni de dating: „Am cucerit-o tot cu magia – am luat o floare din hârtie și am făcut o floare adevărată. Și, de acolo a început povestea noastră“. Povestea lor a continuat în fața celor patru jurați, pentru că tânăra și-a tatuat iubitul chiar în timpul numărului de magie pe care acesta l-a creat. Înainte să îi fie făcut desenul, el le-a dat juraților câte o coală de hârtie și i-a rugat să scrie un număr de la 1 la 100, fără să-l arate nimănui.

Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Delia și Cheloo nu au bănuit nicio clipă ce legătură există între desen și numerele pe care ei și le-au notat pe foi. „Dacă ați fost atenți și ați observat a fost mereu acest plic aici. Din toate numerele, eu am luat un număr pe care l-am scris aici“, a mai spus iluzionistul înainte să își mai dezvăluie încă un secret.

Ulterior, el l-a invitat pe Bordea pe scenă și le-a arătat tuturor adevăratul sens al tatuajului. „Cum a făcut asta? A fost o premieră“, a exclamat Delia, iar Nelu Cortea a declarat: „Domnul Emanuel, pe mine m-ați speriat puțin și mi-ați distrus concepția despre realitate, pentru că nu înțeleg ce s-a întâmplat. Eu sunt un om mai analitic de felul meu și îmi place să cred că înțeleg cum funcționează lucrurile. Dar aici n-am înțeles și pentru asta vă mulțumesc și vă felicit“. Iar Cheloo a precizat: „Eu cred că este un om foarte periculos, ne-a făcut să vedem ceea ce am scris, am râs, ne-am distrat, a fost extraordinar“.

Numărul integral, explicațiile pe care magicianul Robert Tudor le-a oferit juraților despre trucul făcut de Emanuel Cica, momentele pregătite de ceilalți concurenți și glumele făcute de Dan Badea, în calitate de invitat special, însă, și „candidatura“ soților Ceaușescu, impersonați de Paula Chirilă și Angel Popescu în cadrul rubricii „Dacă aș fi președinte“, telespectatorii le pot urmări duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: iUmor iUmor 2023