x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Leticia Calderón și Arturo Peniche vin în premieră la Happy Channel în telenovela „Te provoc să mă părăsești” („A que no me dejas”)

Leticia Calderón și Arturo Peniche vin în premieră la Happy Channel în telenovela „Te provoc să mă părăsești” („A que no me dejas”)

04 Sep 2016   •   18:39
Leticia Calderón și Arturo Peniche vin în premieră la Happy Channel în telenovela „Te provoc să mă părăsești” („A que no me dejas”)

Leticia Calderón, celebra actriță de origine mexicană adorată de publicul din România pentru rolul frumoasei Esmeralda, telenovela cu același nume, revine în premieră la Happy Channel, din 5 septembrie, de luni până vineri, de la 18:00, în cea mai recentă producție Televisa, „Te provoc să mă părăsești” („A que no me dejas”).

 

 Alături de Leticia Calderón și Arturo Peniche, telenovela „Te provoc să mă părăsești” îi aduce pe Happy Channel pe Camila Sodi, Osvaldo Benavides, Erika Buenfil și César Évora, în prima telenovelă mexicană cu două sezoane.

 

Vegetație luxuriantă, apusuri de soare fermecătoare de pe plajele din Caraibe, ape de culoarea smaraldului, peisaje exotice superbe ce îți taie respirația, actori legendari, povești de dragoste emoționante, totul într-o producție de televiziune de o calitate excepțională, marca Televisa, pe Happy Channel.

 

„Te provoc să mă părăsești” este un remake după telenovela „Amor en silencio” și a înregistrat un succes uriaș de-a lungul difuzării în Mexic. Piesele din genericul de început și de final, respectiv "A que no me dejas” și "Pero tú”, sunt interpretate de Alejandro Sanz, a cărui voce specială va purta telesectatorii în acțiunea captivantă a telenovelei.

 

Noua producție Televisa a fost nominalizată la premiul pentru cea mai bună telenovelă a anului în cadrul celei de-a 34-a ediție a Premiilor TV y Novelas. Mai mult decât atât, tot aici a obținut numeroase premii, printre care: Leticia Calderón, premiul pentu cea mai bună actriță în rol principal, Arturo Peniche, rolul pentru cel mai bun actor în rolul principal, Laura Carmine, premiul pentru cea mai buna actriță în rol antagonist, cea mai bună regie, cea mai bună temă muzicală și cea mai bună adaptare a unei povești.

 

Telenovela „Te provoc să mă părăsești”, ce va avea premiera luni, 5 septembrie, și va fi difuzată de luni până vineri, de la 18:00, la Happy Channel, reprezintă revenirea extraordinară a Leticiei Calderon, vestita Esmeralda, pe micile ecrane, într-o poveste incitantă în care lupta pentru putere, invidia și egoismul vor marca tragic iubirea profundă dintre Paulina și Adrian.

 

×