x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Margherita din Clejani dezvăluie ce i-a prezis o ghicitoare, acum trei ani

Margherita din Clejani dezvăluie ce i-a prezis o ghicitoare, acum trei ani

18 Mai 2015   •   18:37
Margherita din Clejani dezvăluie ce i-a prezis o ghicitoare, acum trei ani

Devine tot mai clar faptul că Giani Kiriță și Margherita din Clejani sunt făcuți unul pentru celălalt și că nu degeaba ajung să se căsătorească în cea de-a doua ediție a emisiunii „Poftiți pe la noi!”, difuzată de Antena 1 luni, 18 mai, și marți, 19 mai, de la 20:30.

„De ceva vreme îl tot caut pe Făt Frumos călare pe un Ferrari cu un cont fără număr, fără număr, fără număr, dar, spre surprinderea mea, nu prea-l găsesc”, râde Margherita.

„Mi-am găsit jumătatea la Șopârlița, m-am îndrăgostit de Giani”, continuă ea amuzată. Și mai interesant este ce i s-a prezis frumoasei tinere acum ceva vreme: „Mi-a zis o ghicitoare acum vreo trei ani de zile că în 2015 am să mă mărit un un sportiv care are cupe”, dezvăluie Margherita, ușor surprinsă.

Nea Mărin este mai mult decât încântat că o nouă idilă se leagă chiar sub ochii lui și le promite că îi cunună.



Că vor fi sau nu finii lui nea Mărin, un lucru e cert: Margherita și Giani Kiriță își dau pase unul altuia și fac o echipă extraordinară la „Poftiți pe la noi!”, atât în ceea ce privește distracția, cât și munca.

Giani își plimbă aleasa cu căruța, o scoate la cea mai frumoasă terasă din sat și îi dă palpitații serioase atunci când conduce un tractor cu o viteză nebună.

„Giani cred că se vedea Schumacher de Șopârlița”, povestește Margherita. Care sunt aventurile prin care trec cei doi, luni și marți, de la 20:30, la Antena 1.

×