x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media ADDA şi Radu Bucălae, videoclip de milioane de dolari, pus în scenă la Te cunosc de undeva! „N-am cântat în viaţa mea cu îngheţată şi bucăţi de ciocolată în gât!”

ADDA şi Radu Bucălae, videoclip de milioane de dolari, pus în scenă la Te cunosc de undeva! „N-am cântat în viaţa mea cu îngheţată şi bucăţi de ciocolată în gât!”

de Redacția Jurnalul    |    04 Mai 2023   •   11:45
ADDA şi Radu Bucălae, videoclip de milioane de dolari, pus în scenă la Te cunosc de undeva!  „N-am cântat în viaţa mea cu îngheţată şi bucăţi de ciocolată în gât!”

Pentru cea de-a şasea gală a transforming show-ului de la Antena 1, ruleta le-a adus ADDEI şi lui Radu Bucălae un moment cu adevărat spectaculos, plin de culoare şi care topeşte şi cele mai dure inimi, după cum au spus chiar prezentatorii Te cunosc de undeva!.

Cei doi vor avea parte de o super transformare în Snoop Dogg şi Kathy Perry – California Gurls şi vor avea ocazia să aducă pe scenă un videoclip de milioane de dolari.

„Un moment fabulos! Să pui în scenă, la Te cunosc de undeva!, un videoclip care costă milioane de dolari, e fascinant!”, a declarat jurata Andreea Bălan imediat după prestaţia celor doi artişti. Chiar dacă rezultatul a fost un spectacol jucăuş, în spatele lui au stat şi de această dată foarte multă muncă, dar şi situaţii neprevăzute. „Am fost tras de păr într-un hal... nici nu vreau să îmi amintesc!”, îşi aminteşte Radu, care a avut nevoie de dreaduri pe un păr foarte scurt, în vreme ce ADDA a marcat şi ea o premieră: „N-am cântat în viaţa mea cu îngheţată şi bucăţi de ciocolată în gât!”, a dezvăluit artista. Pepe a completat imediat: „Asta înseamnă să că ai o voce rece, dar dulce!”.

Cum s-au descurcat cei doi cu cea mai nouă provocare venită din partea ruletei, dar şi momentele celorlalţi concurenţi vor putea fi urmărite sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1. Până atunci însă, îşi pot vota în continuare transformarea favorită din cea de-a cincea gală pentru Premiul de Popularitate din marea finală pe vot.a1.ro. După difuzarea galei pe TV, Zarug îi invită pe telespectatori în backstage-ul show-ului ca să urmărească un nou episod exclusiv online Te cunosc de undeva! After Party, pe AntenaPLAY.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×