x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Al Bano, declarații în premieră despre divorțul de Romina Power: Problema a fost marijuana

Al Bano, declarații în premieră despre divorțul de Romina Power: Problema a fost marijuana

de Redacția Jurnalul    |    20 Mai 2023   •   08:00
Al Bano, declarații în premieră despre divorțul de Romina Power: Problema a fost marijuana
Sursa foto: Hepta

Legendarul cântăreț Al Bano vorbește pentru prima dată despre motivele divorțului de Romina Power: "O spun astăzi pentru prima dată".

"Problema a fost marijuana. Romina fuma chestia aia de până la 4 ori pe zi. Și o făcea de ani de zile, chiar înainte de dispariția Yleniei (fiica dispărută a cuplului - n.r.), a declarat Al Bano pentru săptămânalul „Oggi”.

După ce fuma, spune Al Bano, Romina se transforma complet: „Fuma și era veselă. Când efectul dispărea, devenea tristă și plângea. Era de nerecunoscut. Nu mai avea pasiune pentru viață, pentru ceea ce trăisem și construisem în acei ani. A fost începutul sfârșitului".

„Urăsc toate substanțele care dăunează vieții. Inventezi o realitate care nu există, te îndepărtezi de viața reală. Din păcate, mulți oameni se lasă păcăliți, chiar și unii dintre copiii mei. Eu nu am luat niciodată nimic. Înainte de concerte un pahar cu whisky”, a dezvăluit cântărețul.

Al Bano a vorbit și despre începuturile relației sale cu Romina. Prima întâlnire a avut loc în 1967, pe platoul de filmare al „Nel sole”, dar relația lor a început abia doi ani mai târziu.

Mai mult, soacra era împotriva lui: „Instrucțiunile ei erau clare: exploatează-l, stoarce-l”.

Al Bano și Romina Power au trecut printr-o dramă tulburătoare în 1994, când fiica lor Ylenia a dispărut fără urmă, în New Orleans. După ani întregi de căutări, Al Bano a cerut să fie declarată moartă.

Astăzi, Al Bano împlinește 80 de ani.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: al bano romina power divort marijuana