x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Alex Filip a părăsit competiția Ultimul Trib: “Nu am nici un regret. Primul lucru, când ajung acasă? Mă duc la copiii mei!”

Alex Filip a părăsit competiția Ultimul Trib: “Nu am nici un regret. Primul lucru, când ajung acasă? Mă duc la copiii mei!”

09 Feb 2019   •   10:29
Alex Filip a părăsit competiția Ultimul Trib:  “Nu am nici un regret. Primul lucru, când ajung acasă? Mă duc la copiii mei!”

Alex Filip, din echipa Crocodililor, a părăsit competiția Ultimul Trib, după un Duel foarte complex și dificil cu al său coleg de echipă, Silviu Geandră.   

Eu am pierdut în această probă pe o chestie de șansă, nu pe o calitate fizică de-a mea sau pentru că nu am tras. În momentul acesta, nu am nici un regret. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru această șansă și vă mulțumesc pentru această experiență, Nu am învățat în toată viața mea și nu avea cum să mă învețe nimeni niciodată atât cât am învățat în această o lună și o săptămână cât am stat aici”, a spus Alex Filip, la finalul Duelului care a avut ca temă jocul “Taie-ți drum spre victorie”. “Silviu va fi unul dintre ultimii șase, va participa cu siguranță în “Ultimul Trib”. Are un moral foarte bun în acest moment, iar calitățile fizice îl ajută. Îi urez mult succes, ca și celorlalți care vor ajunge în ultimii șase, iar eu plec extraordinar de împăcat de aici”, mai spune luptătorul de kickboxing și unifight.

Primul lucru când ajung acasă? Mă duc la copiii mei. Altceva nu-mi trebuie. De asemenea, va trebui să mă operez la nas, pentru că am o deviație de sept foarte mare de la sportul pe care-l practic. Din păcate, dacă mă operez, va trebui să mă las de partea competițională. Pentru mine, în anumite probe, a fost o mare problemă chestia asta, pentru că nu puteam să respir aproape deloc pe nas”, a mai spus Alex Filip.

La rândul său, Silviu Geandră are numai cuvinte frumoase despre “adversarul” său. Și planuri pentru momentul când se va întoarce acasă. Deocamdată însă și-a câștigat dreptul  de a mai rămâne în “Ultimul Trib”. “Frumos meci. Frumos adversar. E exact cum ne-am dorit amândoi. Duelul de azi i l-am dedicat, în primul rând, lui Gabi (n.n. iubita lui și fostă concurentă, în echipa Cameleonilor), care este acasă și cu sufletul alături de mine. Am zis că o să mă însor, când o să mă întorc acasă. După doi ani de relație frumoasă și tumultoasă - suntem două personalități nu puternice, cumplite! (râde) -, ne-am lămurit că ne potrivim, că ne dorim asta amândoi și asta o să fac”, spune câștigătorul Duelului.

Chiar dacă Nelly Condeescu și Silviu Mircescu, ceilalți doi Crocodili, și-au dorit foarte mult ca Alex Filip să câștige și să continue competiția alături de ei, aceștia l-au primit frumos pe Silviu Geandră alături de ei, în satul malgaș, după încheierea probei.

Când l-am văzut pe Silviu, reacția mea a fost foarte tâmpită, am încercat să nu plâng de față cu el, pentru că nu vreau să-l fac să se simtă prost că a câștigat un duel. Acest om și-a câștigat locul în această competiție, iar emoțiile mele nu vreau să îl facă pe el să se simtă prost.  I-am spus felicitări sincere și chiar au fost sincere. A câștigat în fața unui concurent foarte bun”, spune Nelly Condeescu, despre Silviu Geandră. “Dacă aș putea să-i dau acum imunitatea mea lui Alex, aș face-o, atât de rău îmi pare că a plecat A construit atâta în jurul lui, în competiție, s-a implicat și a pus atâta suflet...”, mai spune ea, despre Alex Filip.

Dacă în echipa Crocodililor a fost o zi tensionată, în cea a Lemurilor nici vorbă de așa ceva. Ioana Șulea, Sorin Brotnei și Daniel Chiriță au încercat să prindă pești cu un năvod, “lung cât un teren de fotbal”, în așteptarea probei pentru Teritoriu ce avea să urmeze. Captura, un peștișor de 5 cm, i-au dus-o prezentatorului Octavian Strunilă.

Ultimul joc pentru Teritoriu de la Ultimul Trib înainte de etapa finală, în care concurenții vor juca individual, s-a desfășurat în formula trei contra trei. Cel de-al patrulea Lemur, Mircea Zamfir, se află în continuare internat în spital, sub tratament, în urma infecției de la picior. “Tratamentul funcționează, se simte un pic mai bine, este la spital, sub urmărirea unui medic. Lipsește la jocul de astăzi, dar va veni cu siguranță atunci când vor fi jocurile de Nominalizare și Salvare.”, i-a asigurat pe Lemuri prezentatorul show-ului, Octavian Strunilă.

Ne e dor de Mircea, e un prieten foarte bun. Sunt cu el de la începutul competiției, vreau să-l văd sănătos și să vină înapoi lângă noi, în echipa galbenă”, spune Daniel Chiriță.

Jocul pentru Teritoriu care i-a pus din nou față în față pe Lemuri și Crocodili s-a numit de data aceasta “Cu răbdarea mută marea”. Iar cei care s-au descurcat cel mai bine și și-au câștigat dreptul de a locui în satul malgaș Sakalava au fost Crocodilii – Nelly Condeescu, Silviu Mircescu și Silviu Geandră. Deși inițial au avut opinii diferite în privința strategiilor, până la urmă au căzut de acord asupra lor, iar rezultatul a fost cel dorit. “Cred că Nelly a început să mă aprecieze. A văzut că nu am resentimente, că înțepăturile mele sunt mai mult în glumă decât în serios și că tot ce s-a mai vorbit între noi nu a fost cu rea voință. Voiam doar ca lucrurile să meargă pe un făgaș care în viziunea mea este corect. Se pare că s-a acceptat asta, drept dovadă astăzi a fost o zi plină de succese.”, spune Silviu Geandră.

Pentru că au pierdut lupta, Lemurii au trebuit să se întoarcă pe insula pustie. Însă pentru că în timpul probei adăpostul lor de pe insulă a fost dărâmat, au trebuit să construiască un altul. „N-am înțeles de ce a fost dărâmată coliba și trebuie să ne rupem din nou cârca să o refacem. Și asta pentru doar două zile”, și-a exprimat nemulțumirea Daniel Chiriță. “Ne-am mobilizat extraordinar de bine și,  în patru-cinci ore, am făcut o colibă de o mie de ori mai trainică și mai bună decât cea care a fost până acum”, a spus Ioana Șulea.

            Ce se va întâmpla în continuare în “Ultimul Trib” și ce încercări vor mai avea de trecut cei șapte concurenți rămași în joc, telespectatorii Antenei 1 vor afla vineri, 15 februarie, într-o nouă ediție a show-ului prezentat de Octavian Strunilă, din Madagascar.

×
Subiecte în articol: Ultimul Trib