x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Designerul celebritãţilor, Teodora Burz, invitat special la Observatorul 12-14

Designerul celebritãţilor, Teodora Burz, invitat special la Observatorul 12-14

12 Mar 2019   •   09:45
Designerul celebritãţilor, Teodora Burz, invitat special la Observatorul 12-14
Sursa foto: Ionut Staicu

Femeia care a fãcut din stilul personal un brand internaţional de modã, Teodora Burz, este invitatul special al Observatorului 12-14 de astãzi. Designerul celebritãţilor, aşa cum este supranumitã ea, a îmbrãcat de-a lungul timpului nume mari de la Hollywood, de la Eva Longoria, la Selena Gomez, Katy Perry, Mariah Carey sau Vanessa Hugdens.

Cu o experienţã de peste douãzeci de ani în industrie, dobânditã în România, Italia, Turcia şi China, unde a şi locuit o perioadã de timp, Teodora Burz a ajuns sã conducã afaceri pe douã continente. „Brand-ul în sine este cea mai mare realizare a mea, pentru că este clădit pe o experiență de peste douăzeci de ani în domeniu. E punerea în practică a experienței mele și sper ca pe viitor, să realizez lucruri mărețe. Încă sunt foarte multe lucruri de făcut, brand-ul este tânăr, la început, mai avem mulți pași de urmat și multe etape de parcurs. Dar se pare că suntem pe un făgaș bun, pentru că avem un feedback pozitiv al oamenilor cu voce pe plan internațional care apreciază stilul produselor, modul în care sunt realizate și asta contează cel mai mult. Bineînțeles că la fel de importantă este și părerea clienților!”.

Teodora Burz este invitatul special al Observatorului 12-14 de astãzi, unde alãturi de Olivia Pãunescu, Andreea Ţopan şi Vali Butnaru va vorbi despre ce înseamnã sã începi o afacere de la zero, cum este sã lucrezi cu unele dintre cele mai mari nume de la Hollywood şi despre ce stã în spatele brandului ei de succes.

Începând din aceastã lunã, Observatorul Antenei 1 aduce un nou concept de jurnal de știri în România, în care informațiile de actualitate se vor combina cu materiale din zona de infotainment. De luni până vineri de la 12.00 la 14.00, Valentin Butnaru, Olivia Păunescu și Andreea Țopan vor face echipă în acest nou proiect. Valentin Butnaru și Olivia Păunescu le vor aduce telespectatorilor informații din zona de sănătate, lifestyle, cooking, beauty sau timp liber și vor avea constant invitat în platou câte un specialist din diverse domenii, care să dezvolte subiectele abordate în ziua respectivă, în vreme ce Andreea Țopan se va ocupa de știrile de actualitate ale zilei, dar şi de materiale cu și despre cele mai importante evenimente ale momentului.

×
Subiecte în articol: Teodora Burz