x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Făclia de Cluj aniversează 10.000 de ediții: „Miza noastră nu a fost senzaţionalul. Miza noastră a fost credibilitatea”

Făclia de Cluj aniversează 10.000 de ediții: „Miza noastră nu a fost senzaţionalul. Miza noastră a fost credibilitatea”

de Redacția Jurnalul    |    14 Noi 2023   •   13:45
Făclia de Cluj aniversează 10.000 de ediții: „Miza noastră nu a fost senzaţionalul. Miza noastră a fost credibilitatea”

Astăzi, în data de 14 noiembrie 2023, ziarul Făclia de Cluj a atins o bornă remarcabilă în istoria presei locale din România - ediția cu numărul 10.000 a văzut lumina tiparului. Într-un peisaj media în continuă schimbare, acest cotidian se distinge ca fiind singurul care a apărut fără întrerupere din 23 decembrie 1989 și până în prezent.

„În acest context, jurnaliștii celui mai cunoscut cotidian din județul Cluj au pregătit un număr special de 16 pagini color în care sunt prezentate mesajele transmise de numeroase personalități ale vieții academice, culturale și științifice din Cluj-Napoca, dar și din țară și de peste hotare.

În toți acești ani, ziariștii de la Adevărul/Adevărul în Libertate/Adevărul de Cluj/ Făclia au încercat să răspundă așteptărilor cititorilor. Miza noastră nu a fost senzaţionalul. Miza noastră a fost credibilitatea.

Pentru noi aceasta a fost şi rămâne reţeta care asigură continuitatea publicaţiei noastre”, au anunțat cei de la ziarul Făclia de Cluj.

 

×
Subiecte în articol: Făclia de Cluj