x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Grupul Intact Media Group, lider SATI în luna decembrie 2021

Grupul Intact Media Group, lider SATI în luna decembrie 2021

03 Ian 2022   •   17:11
Grupul Intact Media Group, lider SATI în luna decembrie 2021

Potrivit SATI, în luna decembrie, Grupul Intact Media s-a clasat pe primul loc în top, cu 16.657.605 vizitatori unici.

A1.ro este liderul absolut al site-urilor de divertisment autohtone și s-a clasat încă o dată pe prima poziție în categorie, cu aproape 5.000.000 vizitatori unici în luna decembrie. În această perioadă, A1.ro nu doar că și-a menținut primul loc detașat la nivel de clienți unici - aplicația mobilă Antena 1 a fost și ea alegerea numărul 1 pentru consumatori.

Observatornews.ro a înregistrat a 6-a luna consecutivă cu peste 6 milioane de vizitatori unici, aplicația de știri generaliste având a doua cea mai mare audiență din top, conform datelor oferite de către Studiul de Audiența și Trafic Interne.

Antena 1 și ObservatorNews sunt de 10 luni consecutive aplicațiile cu cea mai mare audiență din România.

Lansat la începutul lui 2021, CaTine.ro, site-ul de Lifestyle feminin al grupului Intact, a ajuns la a patra lună consecutivă cu peste 1 milion de unici. Interviurile CaTine au devenit virale în mediul online și continuă cu un nou sezon, CaTine - La Masculin.

AS.ro a înregistrat peste 2 milioane de unici, un nou record al site-ului.

Despre Intact Media Group: Din Intact Media Group fac parte site-urile: a1.ro, observatornews.ro, spynews.ro, as.ro, catine.ro, antena3.ro, radiozu.ro, zutv.ro, antenastars.ro, tvhappy.ro, retetefeldefel.ro și aplicațiile Antena 1 și ObservatorNews.

 

×