x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media O nouă tragedie în lumea filmului. A murit la doar 36 de ani

O nouă tragedie în lumea filmului. A murit la doar 36 de ani

15 Sep 2020   •   19:19
O nouă tragedie în lumea filmului. A murit la doar 36 de ani

Actrița japoneză Sei Ashina, cunoscută pentru rolul din „Silk”, a fost găsită moartă în apartamentul ei din Tokyo de către o rudă, a anunțat agenția ei. Surse apropiate anchetei au declarat că a fost sinucidere prin spânzurare, potrivit Japan Today.

Ashina, în vârstă de 36 de ani, care și-a început cariera ca fotomodel, a jucat în numeroase filme și seriale TV, inclusiv drama din perioada NHK „Yae no Sakura” (Yae's Sakura) și drama polițistă „Aibo” (Partener).

Actrița a câștigat, de asemenea, un rol în filmul "Silk" din 2007, o adaptare a unui roman italian cu același nume, în care un contrabandist francez de viermi de mătase și soția sa, interpretați de Michael Pitt și Keira Knightley, călătoresc în Japonia în căutare a viermilor de mătase în secolul al XIX-lea.

Ashina și-a făcut debutul în dublarea vocilor în versiunea în limba japoneză a serialului TV american „Revenge” din 2011, unde a dat glas personajului principal Emily Thorne și, cel mai recent, a apărut în serialul TV „Theseus no Fune” (Nava lui Teseu) și în filmul „AI Hokai "(AI Amok) lansat în ianuarie.

Moartea actriței Sei Ashina este ultima dintr-o serie de sinucideri în rândul celebrităților din Japonia, inclusiv a actorului Haruma Miura și a vedetei Hana Kimura.

×
Subiecte în articol: Sei Ashina