x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Sacrificiul – Alegerea, lider de audienţă la oraşe şi în toată ţara

Sacrificiul – Alegerea, lider de audienţă la oraşe şi în toată ţara

01 Oct 2020   •   15:16
Sacrificiul – Alegerea, lider de audienţă la oraşe şi în toată ţara

Dezvăluirile uluitoare şi momentele încărcate de tensiune din cel mai nou episod al serialului Sacrificiul – Alegerea, difuzat aseară la Antena 1, i-au ţinut pe telespectatori cu sufletul la gură. Proiectul produs de Ruxandra Ion s-a impus ca lider de piaţã, atât la nivelul publicului din mediul urban, cât şi la nivelul întregii ţări.

            Astfel, Antena 1 a înregistrat asearã în intervalul 22:42 – 23:43 un rating mediu de 4.7 procente şi 15.3 cota de piaţã, impunându-se ca lider de piaţã la nivelul întregii ţãri. Poziţia secundã a fost ocupatã de Kanal D, care în acelaşi interval orar şi la nivelul aceluiaşi target înregistra 3.8 puncte de rating şi 12.4% cota de piaţã, în vreme ce Pro TV a ocupat abia a treia poziţie în clasamentul audienţelor, cu 3.7 puncte de rating şi 12.1% cota de piaţã. În minutul de maximã audienţã, înregistrat la 22:42, aproape 1.2 milioane de telespectatori urmãreau serialul produs de cãtre Ruxandra Ion pentru Antena 1.

            Ierarhia se pãstreazã şi la nivelul publicului urban, serialul Sacrificiul – Alegerea înregistrând asearã 4.6 puncte de rating şi 14.4% cota de piaţã. Poziţia secundã a fost ocupatã şi de aceastã datã de Kanal D, cu 4 puncte de rating şi 12.5% cota de piaţã, în vreme ce Pro TV a ocupat locul al treilea, cu 3.6 puncte de rating şi 11.3% cota de piaţă.  

            A fost o seară a veştilor uluitoare în cel mai nou episod al serialului Sacrificiul – Alegerea. Ştefan Oprea (Claudiu Istodor) a primit confirmarea că suferă de cancer limfatic. „Mai aveţi de trăit între trei şi şase luni!”, au fost cuvintele medicului, care i-au zguduit întreaga existenţă. Pe propriul său fiu, Alin, vestea că tatăl său este suspect de cancer nu l-a afectat în niciun fel: „Şi eu am avut zile grele şi nu a venit nimeni să mă ajute!”. Nici în familia Zamfir lucrurile nu sunt tocmai roz. Telespectatorii au putut urmări aseară o ceartă de zile mari între Narcisa (Doiniţa Oancea) şi Veorica (Adriana Trandafir), după ce aceasta din urmă a aflat că fiica sa umblă cu un alt bărbat”. Cum va continua povestea, dar şi ce alegeri vor face actorii îndrăgitului serial, telespectatorii vor putea urmări miercurea viitoare, după Chefi la cuţite.  

 

Sursa:Kantar Media

 
 

Copyright:ARMADATA S.R.L.

 
 

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

 

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

 

Perioada 30 septembrie 2020

 
×