x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Un american venit tocmai din Ohio i-a surprins pe jurații de la Stand-Up Revolution, în noua ediție a show-ului de duminica această, de la 21:00: “Sunt om de știință și comediant în același timp”

Un american venit tocmai din Ohio i-a surprins pe jurații de la Stand-Up Revolution, în noua ediție a show-ului de duminica această, de la 21:00: “Sunt om de știință și comediant în același timp”

24 Iun 2022   •   14:25
Un american venit tocmai din Ohio i-a surprins pe jurații de la Stand-Up Revolution, în noua ediție a show-ului de duminica această, de la 21:00: “Sunt om de știință și comediant în același timp”

Un american venit tocmai din Ohio i-a surprins pe jurații de la Stand-Up Revolution, în noua ediție a show-ului de duminica această, de la 21:00. “Eu am prezentări atât la conferințe, cât și în baruri și teatre. Am făcut un doctorat de cinci ani, apoi cercetare timp de zece ani”, a povestit doctorul Matthew Murtha, specialist în biologie moleculară, pe scena de la Stand-Up, unde numărul lui a strâns valuri de aplauze.

“Doctor Matthew a fost fix pe inima mea. Mie îmi place foarte mult genul acesta de moment în care cineva e specialist în alt domeniu și apoi ia experiențele acelea și le transformă în glume”, a spus Teo despre surprinzatorul concurent. “Este uimitor pentru mine să văd că te-ai chinuit și ai muncit ani la rând să studiezi biologie moleculară și apoi ai spus: . Acesta este un comediant adevărat!”, a continuat Teo. Ce părere au avut, însă, ceilalți trei jurați despre felul inedit și îndrăzneț în care Doctor Matthew a făcut trecerea între cele două lumi, aparent fără nicio legătură între ele? Duminica aceasta, de la ora 21:00, telespectatorii vor urmări pe Antena 1 evoluția lui Doctor Matt și vor afla dacă drumul din Ohio până la București i-a deschis poarta spre următoarea etapă a singurului show de stand-up din România. 

×