x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media WRS, terorizat de cel mai nou personaj de la Te cunosc de undeva! „Sufăr de depresie muzicală!”

WRS, terorizat de cel mai nou personaj de la Te cunosc de undeva! „Sufăr de depresie muzicală!”

de Redacția Jurnalul    |    03 Mai 2023   •   15:00
WRS, terorizat de cel mai nou personaj de la Te cunosc de undeva!  „Sufăr de depresie muzicală!”

Au primit de fiecare dată cu mare bucurie provocările ruletei, oricât de grele s-au dovedit a fi ele şi au reuşit personaje memorabile, care cu siguranţă vor intra în istoria transforming show-ului de la Antena 1.

Dar când credeau că le-au văzut pe toate şi nimic nu îi mai poate speria, WRS şi Emilian şi-au dat seama că s-au înşelat. Gala aceasta, transformarea în Valahia l-a pus în mare, mare dificultate pe WRS, despre care partenerul lui de scenă a spus râzând că a inventat un nou termen – depresia muzicală.

„Pe cât de tare îmi place mie această piesă (n.r. „Banana”), pe atât de tare o urăşte el. WRS a inventat acum un termen pe care îl vom înscrie la OSIM – depresia muzicală!”, a dezvăluit Emilian râzând, în vreme ce WRS a completat „Sufăr de depresie muzicală! Nu mai pot, m-a distrus, mă provoacă total această piesă. Scoate tot ce e rău din mine! Şi ce e şi mai rău, e că trebuie să zâmbesc tot timpul, ca în referinţă!”.

Cum se vor descurca WRS şi Emilian cu noua propunere a ruletei, dacă va reuşi WRS să reţină toate versurile piesei, dar şi cum vor nota cei cinci juraţi ai transforming show-ului performance-ul lor, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă ediţie Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: WRS te cunosc de undeva